Jeg tok kontakt med dr. Ørner på Plastikkirurg 1 for skifte av protese i brystet. Han anbefalte ikke å sette inn ny protese, men derimot fjerne protese og løfte brystene noe. Han var nøktern og realistisk, men samtidig opptatt av at resultatet skulle bli bra. Da jeg sa det holdt at det ble «bra nok», var han tydelig på at det skulle bli bedre enn som så. Jeg satte imidlertid stor pris på hans nøkterne tilnærming. Jeg var godt forberedt til operasjonen og denne var helt uten smerter eller annet ubehag. Tiden etter operasjonen gikk bra. Brystene føltes noe stramme og hovne de første ukene, men jeg hadde ikke smerter og ikke behov for medisinering av noe slag. Oppfølgingen på klinikken var svært god, jeg hadde oppfølging dagen etter operasjonen, deretter ukentlige konsultasjoner den første måneden. Det er nå gått syv uker siden jeg ble operert og jeg har forlengst tatt opp vanlige aktiviteter. Brystene ser bra ut, arrene bruker nok noe tid på å glatte seg ut men det må en påregne. Jeg er godt fornøyd både med resultatet og oppfølgingen jeg får på Plastikkirurg 1.

Marlene