Våre silikonproteser - Motiva Implants

På PK1 bruker vi silikonproteser fra markedslederen Motiva. Motiva forplikter seg til strenge produksjonsrutiner for å opprettholde amerikanske og europeiske standarder, og silikonprotesene deres er designet for pasientsikkerhet.

Motiva Implants består av et silikonbasert og svært elastisk skall som er fylt med silikongel, og det finnes ulike gelalternativer som kan fylles inn i protesene. Disse ulike gelalternativene kan kombineres med en rekke andre egenskaper, noe som fører til at kirurg og pasient kan velge mellom et bredt utvalg av ulike proteser.

Hvilken protese bør du velge?

Motiva Implants leveres i to typer proteser, som begge gir et mykt og naturlig bryst. Ergonomix er Motivas mykeste proteser, og denne typen gir det mest naturlige resultatet. Protesen endrer form når man står slik at det blir en dråpeform på brystet. Protesen beveger seg i sammen med brystet, og oppleves svært myk. Motiva Ergonomix kan opereres inn via små snitt.
Round er en noe stivere protese fra Motiva, og som i gjengjeld gir et rundere bryst. Vi benytter oss derfor av denne protesen når pasienten ønsker mer fylde i øvre del av brystet og en mer markert overgang mellom brystkasse og bryst.

Vi tilbyr også Motiva Hybrid hvor vi kombinerer silikonproteser og fett der dette er nødvendig for at resultatet skal bli optimalt.

Å velge implantattype for å oppnå ønsket resultat er en viktig del i forkant av en eventuell operasjon. Ved Plastikkirurg1 gjennomfører vi en 3D-simulering under konsultasjonen slik at du kan få et realistisk inntrykk av hvordan protesene du velger vil bli på din kropp. Brystkirurgi er en personlig prosedyre, og våre kirurger sørger for å oppnå det resultatet pasienten ønsker. Det benyttes kun moderne teknikker, og kirurgene på PK1 bruker instrumenter som blant annet gir ekstra korte og fine arr.

Hva er fordelen med Motiva Implants?

1. Et stort spekter av ulike implantater for å kunne møte pasientens og kirurgens forventninger og ønsker.
2. TrueMonobloc (implantatets skalldesign) fører til en enklere innføring, samt lengre og bedre holdbarhet.
3. TrueTissue Dynamics gir et naturlig utseende og en naturlig følelse.
4. Progressive Gel, Progressive Gel Plus, og Progressive Gel Ultima gir et svært mykt resultat, fører til formstabile bryst, og sørger for optimal formretensjon.
5. Q Inside Safety Technology muliggjør sporbarhet av unik informasjon som kan hentes eksternt fra brystimplantatene.

Motiva® Videoer

Ready for a change

Changing your implants is a decision made together with your surgeon. Learn how to go about it.

A Recon Journey

Take a closer look into a breast cancer survivor’s personal experience and decision to undergo reconstruction surgery.

Why Does Elasticity Matter?

Elasticity measures the maximum extent to which an item can be stretched while still being able to return to its original form. Learn why elasticity matters for a breast implant.

Our Manufacturing Process

Explore what goes into the manufacturing of Motiva Implants®.

Motiva® Implant Projections

Implant size and projection is an important factor in how your new breasts might look relative to the rest of your body. Discover the options Motiva® offers to suit a variety of body types.