Våre silikonproteser - Motiva Implants

På PK1 bruker vi kun silikonproteser fra markedsledende Motiva. Motiva Implants er designet for å opprettholde høyeste pasientsikkerhet og leve opp til europeiske og amerikanske standarder.

Motiva Implants består av et silikonbasert og svært elastisk skall som er fylt med silikongel, og det finnes ulike gelalternativer som kan fylles inn i protesene. Disse ulike gelalternativene kan kombineres med en rekke andre egenskaper, noe som fører til at kirurg og pasient kan velge mellom et bredt utvalg av ulike proteser.

Alle deres proteser har en rekke overflatebehandlinger som kan redusere risikoen for komplikasjoner som kapselkontraktur. Motiva Implants leveres i to typer proteser, som begge gir et mykt og naturlig bryst: Ergonomix og Round.

Ergonomix

Ergonomix er Motivas mykeste proteser, og er utformet for å etterligne utseendet og følelsen av naturlig brystvev så nært som mulig. De føles som svært myk og tilpasser seg kroppens bevegelser på en måte som gir et usedvanlig realistisk resultat. Protesene endrer form når man står oppreist slik at brystet får en dråpeform. Motiva Ergonomix kan opereres inn via små snitt.

Round

Rounder en noe stivere protese fra Motiva, og som i gjengjeld gir et rundere bryst. Vi benytter oss derfor av denne protesen når pasienten ønsker mer fylde i øvre del av brystet og en mer markert overgang mellom brystkasse og bryst. Protesene beholder sin form og gir et løftet og fyldig utseende.

Hybrid

Vi tilbyr også Motiva Hybrid hvor vi kombinerer silikonproteser og fett der dette er nødvendig for at resultatet skal bli optimalt.

Hvilken Motiva-protese bør du velge?

Valget av protese baseres på en grundig konsultasjon med noen av våre plastikkirurger, som vil vurdere dine individuelle ønsker og behov, samt din kroppsbygning og helsestatus.

Ved Plastikkirurg1 gjennomfører vi en 3D-simulering under konsultasjonen slik at du kan få et realistisk inntrykk av hvordan protesene du velger vil bli på din kropp. Brystkirurgi er en personlig prosedyre, og våre kirurger sørger for å oppnå det resultatet pasienten ønsker. Vi benytter kun moderne teknikker, og våre kirurger på PK1 bruker instrumenter som blant annet gir ekstra korte og fine arr.

Under en konsultasjon får du også muligheten til å stille spørsmål og få en forståelse av hva som kan være det beste valget for deg.

Fordeler

  1. Et stort spekter av ulike implantater for å kunne møte pasientens og kirurgens forventninger og ønsker.
  2. TrueMonobloc (implantatets skalldesign) fører til en enklere innføring, samt lengre og bedre holdbarhet.
  3. TrueTissue Dynamics gir et naturlig utseende og en naturlig følelse.
  4. Progressive Gel, Progressive Gel Plus, og Progressive Gel Ultima gir et svært mykt resultat, fører til formstabile bryst, og sørger for optimal formretensjon.
  5. Q Inside Safety Technology muliggjør sporbarhet av unik informasjon som kan hentes eksternt fra brystimplantatene.

Motiva® Videoer

Ready for a change

Changing your implants is a decision made together with your surgeon. Learn how to go about it.

A Recon Journey

Take a closer look into a breast cancer survivor’s personal experience and decision to undergo reconstruction surgery.

Why Does Elasticity Matter?

Elasticity measures the maximum extent to which an item can be stretched while still being able to return to its original form. Learn why elasticity matters for a breast implant.

Our Manufacturing Process

Explore what goes into the manufacturing of Motiva Implants®.

Motiva® Implant Projections

Implant size and projection is an important factor in how your new breasts might look relative to the rest of your body. Discover the options Motiva® offers to suit a variety of body types.