Bestill konsultasjon


Fyll ut skjemaet under for å bestille konsultasjon

Du vil motta en mail og SMS med booking bekreftelse. Du mottar også en påminnelse på SMS dagen før timen. Har du spørsmål kan du nå oss på telefon, 55 99 11 00 eller mail: post@pk1.no. Dersom du ikke finner en time som passer for deg, er det bare å ringe oss på 55 99 11 00, så hjelper vi deg. Vi ser frem til å møte deg.

Dersom du lurer på å få utført en operasjon, er det viktig og nødvendig at du først bestiller en konsultasjon. Ved en konsultasjon får du vurdering og informasjon av en av våre plastikkirurger, dr. Tom Inge Ørner og dr. Christian Busch. Du vil få anledning til å fortelle om dine ønsker og forventninger. Kirurgen vil gi deg inngående informasjon knyttet til dine ønsker, og du får vite hva du bør tenke på før du avgjør om du ønsker å få utført en eventuell operasjon.

Du kan bestille en konsultasjon her på websiden. Klikk på ønsket dato og tid, fyll inn dine opplysninger og send inn. Du får en bekreftelse på bookingen til den e-postadressen du har angitt.

Dersom vi av en eller annen årsak skulle behøve å endre på tidspunktet, vil vi kontakte deg. Ellers ses vi til avtalt tid.

Du kan også ringe vårt telefonnummer 55 99 11 00 og bestille tid for en konsultasjon hos dr. Tom Inge Ørner eller dr. Christian Busch.