Fettsuging

Fettsuging

Lokale fettansamlinger hos normalvektige pasienter er et stort problem for den det gjelder. Det kan være problemer med å skaffe klær som passer, og noen unngår sosiale settinger hvor de blir eksponert. Fettsuging er et inngrep som utføres for å fjerne fett fra lokale fettansamlinger på kroppen. Dette er fettansamlinger som ikke blir borte med slanking eller trening.

Vi er født med et visst antall fettceller, og disse endrer størrelse ved vektøkning eller reduksjon. Ved fettsuging fjernes fettceller, og lokalt blir det færre fettceller. Disse cellene kommer ikke tilbake. Dette sikrer et stabilt resultat, forutsatt at vekten holdes stabil. Etter vektøkning vokser også fettet der hvor det er fettsugd, men mindre enn ellers på kroppen. Det er lett å fokusere på volumet av fettmengden som suges ut, men det er fettvevet som er igjen som er viktig. Det må være igjen et passe tykt lag, og dette må være jevnt for at resultatet skal bli pent og plager skal unngås.

Hvorfor fettsuging i Bergen ved Plastikkirurg1?

Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i Norge og utlandet (se Om oss). De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Våre plastikkirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Forening og ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery).

Fettsuging av armer og legger er et svært vanlig inngrep hos oss, og vi har gode, naturlige resultater.

Hos oss skal du være trygg på at alle ansatte skal gjøre sitt ytterste fra første kontakt med klinikken, og så lenge du måtte ønske det, for at du skal bli fornøyd. Alle våre medarbeidere er håndplukkede og er profesjonelle og dedikerte i sitt arbeide. Du kan alltid kunne nå oss, uansett tid på døgnet ved akutte problemer. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Vi stiller høye krav til medisinsk utrustning og gjennomføring av våre plastikkirurgiske operasjoner. Vår nye klinikk bruker kun moderne kirurgiske instrumenter av høyeste kvalitet fra ledende leverandører.

Konsultasjon

Dersom du vurderer å få utført en fettsuging, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker å oppnå i forhold til utseende og område. Du har gjerne gjort nettsøk eller fått anbefalt klinikken eller kirurgen du skal til. Deretter må du bestille time til en konsultasjon hos en av våre plastikkirurger som alle har lang erfaring og er spesialister på estetiske operasjoner. Det er viktig at du opplever å bli tatt på alvor, og at kjemien mellom deg og din kirurg oppleves som positiv. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem.

Vi legger stor vekt på at konsultasjonen skal være en informativ, konstruktiv og trygg opplevelse. Dersom du etter å ha vært gjennom konsultasjonen og samtale med flere av klinikkens ansatte, fortsatt er usikker på om du skal gjennomføre en operasjon, anbefaler vi deg å avstå fra operasjon. Vent til du er sikker!

Hos PK1 er det viktig for oss at du føler at du blir lyttet til, blir tatt på alvor og at du får besvart alle dine spørsmål. Ingen spørsmål er dumme! Basert på konsultasjonen, samt dine fysiske forutsetninger, vil vi i samråd med deg, foreta en rekke valg som leder fram til den mest optimale operasjonen og resultatet for deg. Vi diskuterer plassering av snitt/hull, og eventuell risiko ved ditt inngrep.

Ved ditt første møte ved klinikken, lytter vi til dine ønsker og forventninger og vil gjøre vår ytterste for å besvare dine spørsmål. Du får informasjon om hva som endres/forbedres ved inngrepet, hva det koster og hvor lang ventetid det er. Du får også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, tidligere sykdommer og operasjoner.

Du får praktiske opplysninger om operasjonen, informasjon om hvordan du skal forberede deg til operasjonen og evt. Narkose.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Hvem ønsker en fettsuging?

Fettsuging er en fellesbetegnelse på forskjellige teknikker som brukes for å fjerne uønsket fett. Metodene er enkle og velutviklede. Normalvektige som ønsker å fjerne overflødig fett på magen, utside lår eller hofter, kan få hjelp til dette på en skånsom måte ved fettsuging.

Fettsuging kan også være aktuelt for å klare å forbedre de områdene som er ekstra vanskelig å få forbedre ved slanking, trening eller endret kosthold, nemlig hake, innside knær og innside lår. Det handler altså først og fremst om isolerte fettputer som ikke blir borte med trening eller riktig kosthold.

Fettsuging er ikke et alternativ for å gå ned i vekt. Du bør ha en normal vekt for å gjennomføre inngrepet, og inngrepet handler om å redusere lokale fettansamlinger. Med moderne teknikker kan vi løse ditt problem med minimal risiko.

Hva koster det?

Inkludert i prisen du betaler for en operasjon er følgende: Selve operasjonen, kompresjonstøy, bedøvelse og narkose, pleie i form av bemannet oppvåkningsavdeling og personlig pleie på vår sengepost med noe å spise. Du kan nå din plastikkirurg 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har kommet hjem etter utført operasjon. Prisen på en fettsuging er avhengig av en rekke faktorer. I forbindelse med konsultasjonen får du en nøyaktig pris for akkurat din operasjon.

Klinikken vår på Sandsli