Pasienters tilbakemeldinger

Her kan du lese om våre pasienters erfaringer etter å ha blitt operert/behandlet hos oss på PK1. Vi håper at deres tilbakemeldinger kan være en kilde til innsikt for deg dersom du vurderer å gjennomføre en operasjon.

 

Ærlig, tillitsfull og dyktig.

Har hatt min andre brystforstørrelse hos dr. Busch, første gangen var før jeg ble gravid og jeg tok da 380 cc. moderat profil. Etter fødsel tok jeg 500 cc. høyprofil. Det høres kanskje mye ut, men det var akkurat passe til min kropp.

Dr. Busch er veldig behagelig å snakke med, var ærlig og jeg er så fornøyd med resultatet.

Anbefaler alle å gå til PK1, så snille og flinke sykepleiere der!

Hentet fra Legelisten

 

Stort problem med enkel løsning!

Gjennom hele ungdomstiden har jeg slitt med store svetteproblemer under armene. Jeg har prøvd utallige kremer og produkter i håp om å en endring, men dessverre uten suksess. Svettetendensen min hadde en betydelig innvirkning på livskvaliteten min, og jeg følte meg alltid begrenset av denne utfordringen.

Til slutt bestemte jeg meg for å søke profesjonell hjelp, og det var da jeg kom over PK1. Jeg bestemte meg for å prøve botoxbehandling under armene. Jeg var lettet over å oppdage at prosessen var smertefri og enkel.

Etter å ha gjennomgått behandlingen hos PK1, har livet mitt forandret seg på en helt utrolig måte. Jeg er nå helt kvitt svetteproblemet mitt! Jeg kan gå gjennom dagen uten å bekymre meg for ubehagelige svettemerker, og jeg føler meg mer selvsikker enn noensinne.

Tusen takk til PK1 for deres ekspertise og omsorg!

Amanda – 20 år

 

Trygg og godt ivaretatt!

Personlig oppfølging og profesjonell ekspertise. Min opplevelse med Plastikkirurg1 overgikk alle forventninger. Fra det innledende konsultasjonsmøtet følte jeg meg trygg og godt ivaretatt. Kirurgen tok seg god tid til å forstå mine ønsker og forklare prosedyren i detalj, noe som ga meg stor tillit til valget mitt. Gjennom hele prosessen ble jeg møtt med varme og profesjonalitet av alle på klinikken. Resultatene av min operasjon var utrolige, og jeg er dypt takknemlig for den nye selvtilliten det har gitt meg.

Anne

 

Utrolig fornøyd med både resultat og ivaretakelse!

Jeg var til en stor arrkorreksjon hos dr. Busch og er helt utrolig fornøyd med både resultatet og ivaretakelsen underveis. Han er både vennlig, kunnskapsrik, skikkelig dyktig, blid og med et tillitsvekkende vesen. Sistnevnte med god grunn da har han en veldig omsorgsfull måte å være på, og da han lett gjør det lille ekstra hvis behov for det. Han passet eksempelvis godt på at jeg var trygge hender hele tiden etter operasjonen, da sjåføren min hadde kjørt seg bort og ble riktig forsinket, og selvom det dessverre tok mye av hans tid var han fortsatt tålmodig, blid og hjelpsom og ville bare passe på at jeg var trygg. Det betydde jo utrolig mye. Jeg har skikkelig tillit dr. Busch, og hele teamet på PK1, og vet definitivt hvor jeg skal tilbake hvis det blir snakk om det.

Hentet fra Legelisten

 

Best mulig resultat til den enkelte pasient

Veldig god opplevelse med Dr. Ørner og Plastikkirurg1. Seriøs, imøtekommende, informerende og opptatt av å gi best mulig resultat til den enkelte pasienten. Anbefaler virkelig å gå til Dr. Ørner hvis man ønsker brystoperasjon. Følte meg trygg og ivaretatt av alle på klinikken både før, underveis og etter operasjon.

Jeg undersøkte mye i forkant hvem som var best på brystoperasjon og er nå utifra egen erfaring ikke i tvil om hvorfor Dr. Ørner er kjent for å være den beste i byen! Anbefales på det sterkeste.

Hentet fra Legelisten

 

Topp oppfølging etter så mange år!

Etter nesten 10 år med dr. Ørner forsetter jeg å anbefale ham videre. Han hjelper med både kosmetisk kirurgi, men også kosmetiske korreksjoner som skyldes andre helse grunn. Han er super dyktig og sier nei hvis han vet at han kan ikke oppfylle forventningene, samt gir topp oppfølgning til og med etter så mange år som har gått.

Supertakknemlig!

Hentet fra Legelisten

 

For eit fantastisk team de er!

Må berre få sende ei skrytemelding. For eit fantastisk team de er! Eg har blitt mottatt på ein fantastisk og omsorgsfull måte av dr. Ørner, dr. Busch og ikkje minst Britt Jorunn, heilt frå konsultasjon og telefonsamtaler til operasjonsdag og etterkontroll. Også teamet, som gjorde meg klar til operasjon, og anestesilegen gjorde dette til ei trygg og fin oppleving, om eg kan seie det slik.

Det at dr. Busch kom for å sjekke formen min på hotellet dagen derpå, fordi eg ikkje var i noko form, var trygt og godt for både meg og mannen min. Utruleg glad for det! Og som sagt, den omsorga og vennlegheita til Britt Jorunn er berre til å ta og føle på – for eit fantastisk team de er!

Kvinnelig pasient

 

Veldig fornøyd med opplevelsen!

Fantastisk fornøyd med resultatet. Dr. Ørner var flink til å lytte og fant ut av hvilket resultat jeg var på utkikk etter. Brystene ser veldig naturlige ut og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen her.

Ida – 24 år (2 barn)

 

Veldig fornøyd med resultatet!

Jeg er veldig veldig fornøyd med resultatet. Dr. Ørner har gjort en veldig god jobb. Han er konge.

Trine – 23 år

 

Superfornøyd!

Før jeg tok operasjonen måtte jeg alltid gå med vanlig bh under sports-bh. Nå er jeg komfortabel og går ofte med sports-bh på skolen uten vanlig bh under. Jeg er superfornøyd.

Kristin – 24 år

 

Veldig fornøyd med resultatet!

Veldig fornøyd med resultatet. Hadde valgt større protese om jeg skulle gjort det igjen.

Kaia – 42 år (2 barn)

 

Godt tatt vare på og har kun positive ting å si!

Før konsultasjonen var jeg veldig usikker og redd. Etter første samtale med dr. Ørner ble jeg veldig trygg på min avgjørelse. Følte meg godt tatt vare på og har kun positive ting å si. Veldig fornøyd og angrer ikke.

Fornøyd pasient

 

Angrer ikke et sekund!

Jeg er kjempefornøyd med resultatet og angrer ikke et sekund. Føler meg godt ivaretatt, ikke minst av dr. Ørner.

Student – 20 år

 

Fantastisk oppfølging før og etter operasjon

39 år og min andre operasjon i forhold til brystproteser. Jeg var godt opplagt samme dag som operasjonen. Dr. Ørner har vært helt fantastisk på både oppfølging før og etter operasjonen.

Barnehageassistent – 39 år

 

Etter anbefaling falt mitt valg på Dr. Busch og Plastikkirurg1

Etter ein vektnedgang på 20 kg ønsket eg å ta bukplastikk og brystløft med silikoninnlegg. Valg av klinikk og kirurg er ikkje lett å ta, og det er mange faktorar som spelar inn. Etter anbefaling falt mitt valg på Dr. Busch og Plastikkirurg1.

Etter konsultasjonstimen der eg fekk sjå litt av hans tidlegare arbeid var eg ikkje i tvil om at valget kirurg var rett. Eg har følt meg trygg og godt ivaretatt heile vegen, både før, under og etter operasjonen. Både lege og sjukepleiar har vært lett tilgjenglege, og alle mine spørsmål er blitt besvart etter kvart.

Berit – 39 år

 

Anbefaler Plastikkirurg1!

Eg er veldig fornøyd med resultatet av bukplastikk og brystløft 7 veker etter operasjonen, ser framgang for kvar veke som går. Om ein vurderer plastikkirurgi, kan eg anbefale Plastikkirurg1.

Anne – 46 år

 

Kompetente, profesjonelle og serviceinnstilte.

Jeg hadde mye overskuddshud, spesielt på nedre del av magen, noe som gjorde for eksempel det å kjøpe bukser med en pen passform til en krevende øvelse. Likeledes hadde jeg fettansamlinger på hoftene som jeg ønsket å fjerne.

For meg var valg av klinikk og kirurg et resultat av research på nettet samt anbefaling fra venner som selv har vært pasienter hos både dr. Busch og dr. Ørner. Prosessen fra første konsultasjon hos Dr. Busch til ferdig resultat har vært en god opplevelse. Mine spørsmål ble lyttet til og godt besvart, jeg ble grundig orientert og informert gjennom hele prosessen og følte meg hele tiden trygg og ivaretatt. Jeg retter en stor takk til Dr. Busch og hans flotte team ved Plastikkirurg1. Dere er meget kompetente, profesjonelle og serviceinnstilte, og jeg er svært fornøyd med resultatet. Det er en glede for meg å anbefale dere til andre.

Birgitte – 56 år

 

Pasienten i fokus

Veldig fornøyd med fettransplantasjon utført hos dere for å fylle inn et tomrom under hoftepartiet for å få litt mer form. En dyktig kirurg med deg som pasient i fokus, og hyggelig personale hvor man føler seg ivaretatt.

Charlotte – 27 år

 

Omsorgsfulle og profesjonelle

Veldig fornøyd med både prosessen og resultatet etter brystforstørrelse utført av Dr. Busch. De ansatte på klinikken er omsorgsfulle og profesjonelle. Jeg følte meg godt ivaretatt.

Marit – 27 år