Tidligere pasienters tilbakemeldinger

Fantastisk fornøyd med resultatet. Dr. Ørner var flink til å lytte og fant ut av hvilket resultat jeg var på utkikk etter. Brystene ser veldig naturlige ut og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen her.

Hilsen Ida 24 år, 2 barn

 

Jeg er veldig veldig fornøyd med resultatet. Dr. Ørner har gjort en veldig god jobb. Han er Konge.

Hilsen Trine 23 år

 

Før jeg tok operasjonen måtte jeg alltid gå med vanlig bh under sports-bh. Nå er jeg komfortabel og går ofte med sports-bh på skolen uten vanlig bh under. Jeg er superfornøyd.

Hilsen Kristin 24 år, student, ingen barn

 

Veldig fornøyd med resultatet. Hadde valgt større protese om jeg skulle gjort det igjen.

Hilsen Kaia, 42 år, 2 barn

 

Før konsultasjonen var jeg veldig usikker og redd. Etter første samtale med dr. Ørner ble jeg veldig trygg på min avgjørelse. Følte meg godt tatt vare på og har kun positive ting å si. Veldig fornøyd og angrer ikke.

Hilsen fornøyd pasient.

 

Jeg er kjempefornøyd med resultatet og angrer ikke et sekund. Føler meg godt ivaretatt, ikke minst av dr. Ørner.

Hilsen student, 20 år

 

39 år og min andre operasjon i forhold til brystproteser. Jeg var godt opplagt samme dag som operasjonen. Dr. Ørner har vært helt fantastisk på både oppfølging før og etter operasjonen.

Hilsen barnehageassistent, 39 år

 

Etter ein vektnedgang på 20 kg ønsket eg å ta bukplastikk og brystløft med silikoninnlegg. Valg av klinikk og kirurg er ikkje lett å ta, og det er mange faktorar som spelar inn. Etter anbefaling falt mitt valg på Dr Busch og Plastikkirurg1.

Etter konsultasjonstimen der eg fekk sjå litt av hans tidlegare arbeid var eg ikkje i tvil om at valget kirurg var rett. Eg har følt meg trygg og godt ivaretatt heile vegen, både før, under og etter operasjonen. Både lege og sjukepleiar har vært lett tilgjenglege, og alle mine spørsmål er blitt besvart etter kvart.

Berit, 39 år

 

Eg er veldig fornøyd med resultatet av bukplastikk og brystløft 7 veker etter operasjonen, ser framgang for kvar veke som går. Om ein vurderer plastikkirurgi, kan eg anbefale Plastikkirurg1.

Anne, 46 år

 

Jeg hadde mye overskuddshud, spesielt på nedre del av magen, noe som gjorde for eksempel det å kjøpe bukser med en pen passform til en krevende øvelse. Likeledes hadde jeg fettansamlinger på hoftene som jeg ønsket å fjerne.

For meg var valg av klinikk og kirurg et resultat av research på nettet samt anbefaling fra venner som selv har vært pasienter hos både dr. Busch og dr. Ørner. Prosessen fra første konsultasjon hos Dr. Busch til ferdig resultat har vært en god opplevelse. Mine spørsmål ble lyttet til og godt besvart, jeg ble grundig orientert og informert gjennom hele prosessen og følte meg hele tiden trygg og ivaretatt. Jeg retter en stor takk til Dr. Busch og hans flotte team ved Plastikkirurg1. Dere er meget kompetente, profesjonelle og serviceinnstilte, og jeg er svært fornøyd med resultatet. Det er en glede for meg å anbefale dere til andre.

Birgitte, 56 år, Bergen

 

Veldig fornøyd med fettransplantasjon utført hos dere for å fylle inn et tomrom under hoftepartiet for å få litt mer form. En dyktig kirurg med deg som pasient i fokus, og hyggelig personale hvor man føler seg ivaretatt.

Charlotte, 27 år

 

Veldig fornøyd med både prosessen og resultatet etter brystforstørrelse utført av Dr. Busch. De ansatte på klinikken er omsorgsfulle og profesjonelle. Jeg følte meg godt ivaretatt.

Marit, 27 år, Hardanger