Brystoperasjon

Brystplastikk av erfarne kirurger

Våre plastikkirurger, Christian Busch og Tom Inge Ørner, har en imponerende bakgrunn med mer enn 50 års samlet erfaring innen alle typer av brystplastikk og kosmetisk kirurgi. Sammen har de utført over 12 000 brystoperasjoner, noe som gjør dem til noen av de mest erfarne på feltet. Vårt mål er å tilpasse våre ulike behandlinger etter hver enkelt pasients behov og ønsker for å sikre de beste resultatene.

Vår kompetanse blir din trygghet og tilfredshet

Vår prioritet er pasientenes trygghet og tilfredshet. Vi velger kun de beste proteseleverandørene på markedet, som Motiva og Mentor, for å sikre kvalitet og trygghet. Selv om all kirurgi innebærer en viss risiko, har vi, gjennom våre mange år i praksis, ikke opplevd alvorlige komplikasjoner. Våre pasienter kan også dra nytte av vår omfattende oppfølging og støtte, inkludert vår unike “bli fornøyd-garanti”.

Brystoperasjoner med naturlige resultater

Vi forstår at mange har bekymringer knyttet til smerte og restitusjonstid etter operasjonen. Våre metoder og den høye kvaliteten på protesene vi bruker, tillater oss å tilby minimalt med arr og nedetid. De fleste pasienter er tilbake i jobb etter ca. en uke og kan gjenoppta lett trening etter 14 dager. Vårt mål er å oppnå et naturlig resultat som harmonerer med dine ønsker og kroppsform.

Bestill konsultasjon

Dersom du vurderer en brystoperasjon anbefaler vi deg å starte med en konsultasjon hos en av våre erfarne plastikkirurger. Konsultasjonen er helt uten forpliktelser og den vil hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen for deg; operasjon eller ikke.

Dersom du velger oss som ditt behandlingssted ønsker vi å tilrettelegge din pasientreise til det beste for deg.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller for mer informasjon.