Motiva JOY™

En helt ny brystforstørrelsesopplevelse

Book nå

JOY™av Motiva

På PK1 bruker vi silikonproteser fra markedslederen Motiva. Motiva forplikter seg til strenge produksjonsrutiner for å opprettholde amerikanske og europeiske standarder, og silikonprotesene deres er designet for pasientsikkerhet. Nå har Motiva lansert JOY™ by Motiva – et alt-i-ett program som gir kvinner en førsteklasses opplevelse når de gjennomfører en brystforstørrelse.

Book en konsultasjon
JOY + PK1

Banebrytende teknologi

JOY ™ by Motiva® er et banebrytende program som kan gi kvinner brystforstørrelsesprosedyrer av høyeste kvalitet. Innovasjonen bak programmet fører til økte nivåer av sikkerhet, fleksibilitet og kvalitet på resultatene, og er perfekt for de som ønsker å oppleve den aller beste operasjonen som er tilgjengelig. Med JOY ™ har du til og med muligheten til å reversere avgjørelsen din hvis du skulle ombestemme deg. Med denne prosedyren er det også mulighet for utvidet garanti, da vi er sikre på at du får den høyeste standarden på resultater mulig. I tillegg til dette er det bare JOY ™ -partnere som er registrert for å tilby denne tjenesten, og vi er utrolig stolte over å være en av disse registrerte partnerne. En av de utrolige egenskapene til JOY ™ er supersilikonene som brukes. Denne nye formelen er forbedret for å forbedre utseende og følelse med utmerkede mekaniske egenskaper i forhold til eksisterende implantatalternativer.

Den nyeste teknologien fra Motiva

JOY ™ by Motiva® har den nyeste implantatteknologien fra Motiva, gjennom protesen Ergonomix2 – og en prosedyre med blant annet minimalt snitt levert av JOY’s partnere, kombinert med Motivas andre fordeler.

Ergonomix2 inkluderer SmoothSilk/SilkSurface og Qid, med nye og forbedrede funksjoner som Motiva SuperSilicones, TrueMonobloc+, og BluSeal+. Disse forbedringene betyr mer elastiske og glatte implantater, som er designet for å gi mer tilpasningsdyktige proteser og mykere bryster. Ergonomix2 er bare tilgjengelig via JOY™-programmet, og du kan hos oss velge dette alternativet.

Hva er inkludert dersom jeg velger JOY™?

JOY™ inkluderer det aller beste innen teknologi og innovasjonen når det kommer til implantater og selve brystforstørrelsesprosedyren.

  • Ergonomix2 som er et nytt og forbedret implantat med SmoothSilk/SilkSurface, ProgressiveGel Ultima, Motiva SuperSilicones, TrueMonobloc, BluSeal, og Qid.
  • Motiva Woman’s Program™ lar alle kvinner med JOY™ fjerne implantatene sine, dersom det er deres valg av en eller annen grunn – og alle disse kvinnene mottar om så økonomisk støtte på 1500 EUR for en evt. prosedyre.
  • Motiva MinimalScar som gir et diskret og rent resultat.
  • Muligheten for å legge til spesialiserte prosedyrer som Motiva MinimalSvar eller MotivaHybrid for tilpassede resultater.
  • Tilgang til den digitale plattformen Motiva.Health, for kunnskap og ekstra støtte.

MOTIVA MINIMALSCAR ®

En brystforstørrelse med minst mulig inngrep som foregår med så lite som mulig snitt, gjør at du som pasient kommer deg mye raskere etter operasjon. Dette er alltid inkludert når det er medisinsk mulig.

MOTIVAHYBRID ®

Kombiner Motiva Implants ® med rensede fetttransplantater fra andre deler av kroppen du ønsker å slanke. Dette er et alternativ som kan diskuteres med plastikkirurgen JOY™ tilrettegjør.