Om oss

Ved Plastikkirurg1 er det et mål at resultatet av behandlingen skal oppfylle dine forventninger. Vi ønsker, sammen med deg, å skreddersy et behandlingsforløp med utgangspunkt i dine ønsker. Alle ved Plastikkirurg1 vil gjøre sitt ytterste for at du som pasient skal føle deg ivaretatt på en profesjonell og trygg måte.

Bakgrunnen for nyetableringen av denne klinikken er ønsket om å rendyrke både det kirurgiske og det ikkekirurgiske kosmetiske tilbudet på Vestlandet. Vi ønsker å kunne tilby våre kunder/pasienter det aller beste som kan leveres innen plastikkirurgi. Alle som jobber ved Plastikkirurg1 er profesjonelle, dedikerte og engasjerte. De er alle opptatt av at du som kunde og pasient skal få en optimal opplevelse fra første gang du tar kontakt med klinikken vår.

Våre mål på klinikken

Trygghet og sikkerhet

Plastikkirurg1 (registrert varemerke) har det beste medisinske utstyret tilgjengelig på markedet, og har håndplukkede team rundt kirurgen for at du skal føle deg trygg. Når du kommer til operasjon, blir du tatt imot av en sykepleier som går gjennom operasjonsforberedelsene meg deg. Videre snakker du med anestesilegen om narkosen. Du vil også treffe kirurgen som går gjennom inngrepet på nytt, og han vil tegne og forklare. Under inngrepet vil et team bestående av kirurg, operasjonssykepleier, anestesilege og anestesisykepleier passe på deg. På oppvåkningsavdelingen blir du observert av dedikerte sykepleiere.

Plastikkirurg Dr. Tom Inge Ørner

Garantier - Brystforstørring

Vi gir fem års garanti ved kapseldannelse (brystproteser). Kapsel defineres som et hardt og vondt bryst med formforandring. Det betyr at vi vil reoperere deg kostnadsfritt dersom du får kapseldannelse (Baker grad III/IV).

Vi gir også 2 års «bli fornøyd» garanti når det kommer til brystforstørring. Vi vil utføre eventuelle korreksjonsoperasjoner kostnadsfritt dersom det finnes medisinske grunner til reoperasjon og at resultatet kan forbedres uten at du utsettes for unødvendig risiko. Forutsetningene for disse garantiene står beskrevet under eget kapittel om brystforstørring.

Les mer om våre garantier her.

Åpningstider

Mandag: 08:00-18:00

Tirsdag: 08:00-17:00

Onsdag: 08:00-17:00

Torsdag: 08:00-16:00

Fredag: 08:00-15:00