SANT ELLER USANT?

Blomster

Det eksisterer mange myter rundt privatklinikker, kosmetisk kirurgi og hvem som oppsøker disse. Mange tror at våre pasienter er unge, umodne og usikre. Dette er feil! Våre pasienter er helt vanlige, voksne kvinner.

Det er nå vel ett år siden vi åpnet dørene ved Plastikkirurg1 på Sandsli i Bergen. Vi har gjort opp tallene våre for første driftsår og ser at gjennomsnittsalderen på våre operasjonspasienter er 43 år.

95% av våre pasienter er kvinner og under 1 % av dem er under 20 år. Dette betyr at den største andelen av våre pasienter er godt voksne.

Våre pasienter forteller også at tanken om å gjøre et kosmetisk inngrep har modnet i mange år. Når de først bestiller time til konsultasjon, har de allerede bestemt seg for å gjennomføre inngrepet. De vil bare sjekke ut klinikken, treffe kirurgen, få besvart de siste spørsmål og å se om dette er klinikken de velger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *