Fettsuging av hake og kjevelinje

Fettsuging av hake og kjevelinje

Fettsuging av hake er et kosmetisk inngrep hvor uønsket fett fjernes. Dette er fett som ikke blir borte med slanking og trening. For mye fett på haken og langs kjevelinjen kan oppleves som sjenerende. Dette er et område som egner seg godt for fettsuging. Det er viktig å være klar over at det kun er fettet som kan fjernes. Det er vanlig å gjøre fettsuging av haken samtidig med ansiktsløftning.

Hvorfor fettsuging av haken ved Plastikkirurg1?

Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i Norge og utlandet (se Om oss). De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Våre plastikkirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Forening og ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery).

Hos oss skal du være trygg på at alle ansatte skal gjøre sitt ytterste fra første kontakt med klinikken, og så lenge du måtte ønske det, for at du skal bli fornøyd. Alle våre medarbeidere er håndplukkede og er profesjonelle og dedikerte i sitt arbeide. Du kan alltid kunne nå oss, uansett tid på døgnet ved akutte problemer. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Vi stiller høye krav til medisinsk utrustning og gjennomføring av våre plastikkirurgiske operasjoner. Vår nye klinikk bruker kun moderne kirurgiske instrumenter av høyeste kvalitet fra ledende leverandører.

Konsultasjon

Dersom du vurderer å få utført fettsuging av haken og fettsuging av dobbelthake, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker å oppnå i forhold til utseendet. Du har gjerne gjort nettsøk eller fått anbefalt klinikken eller kirurgen du skal til. Deretter må du bestille time til en konsultasjon hos en av våre plastikkirurger som alle har lang erfaring og er spesialister på fettsuging. Det er viktig at du opplever å bli tatt på alvor, og at kjemien mellom deg og din kirurg oppleves som positivt. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem.

Vi legger stor vekt på at konsultasjonen skal være en informativ, konstruktiv og trygg opplevelse. Dersom du etter å ha vært gjennom konsultasjonen og samtale med flere av klinikkens ansatte, fortsatt er usikker på om du skal gjennomføre en slik operasjon, anbefaler vi deg å avstå fra operasjon. Vent til du er sikker!

Hos PK1 er det viktig for oss at du føler at du blir lyttet til, blir tatt på alvor og at du får besvart alle dine spørsmål. Ingen spørsmål er dumme! Basert på konsultasjonen, samt dine fysiske forutsetninger, vil vi i samråd med deg foreta en rekke valg som leder fram til den mest optimale operasjonen og resultatet for deg.

Ved ditt første møte ved klinikken, lytter vi til dine ønsker og forventninger og vil gjøre vår ytterste for å besvare dine spørsmål. Du får informasjon om hva som endres og forbedres ved inngrepet, hva det koster og når du kan komme. Du får også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, tidligere sykdommer og operasjoner.

Du får også praktiske opplysninger om operasjonen, informasjon om hvordan du skal forberede deg til operasjonen.

Hvem gjennomfører fettsuging av hake?

Hakens form endres gjennom livet grunnet aldring, arv og vektendringer. Ved fettsuging av haken vil kjevelinjen bli mer markert og dobbelthaken blir borte. Hvis huden er elastisk og tykk, trekker huden seg oftest pent sammen etter fettsugingen.

Plassering av snittene

Oftest lages det et ca. 2 mm hull under haken der huden har en normal fold. Av og til legges to slike små hull under hver kjevevinkel. Hullene sys igjen med et sting. Disse små arrene blir vanligvis usynlige etter tilhelingen, men hos noen kan de bli røde en stund før de gradvis blekes. Du må regne med ca. 12 måneder før du kan se det endelige arret.

Hva koster det?

Inkludert i prisen du betaler for en fettsuging er følgende: Selve operasjonen, bedøvelse, kompresjonsbind, pleie i form av bemannet oppvåkningsavdeling og personlig pleie på vår sengepost med noe å spise. Du kan nå din plastikkirurg 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har kommet hjem etter utført operasjon. Prisen på fettsuging av haken er avhengig av flere faktorer. Blant annet avgjøres prisen på omfanget av inngrepet, behov for narkose og om du skal gjøre et kombinasjons inngrep. I forbindelse med konsultasjonen får du en nøyaktig pris for akkurat din operasjon.