3D-simulering

3D-simulering

En 3D-simulering gir deg muligheten til å se sluttresultatet etter en brystforstørrelse på din kropp. Bildene viser resultatet med ulike protesestørrelser og former. Fotograferingen og simuleringen tar bare noen minutter.

Se resultatet på forhånd – i 3D

Du som tenker på å gjennomgå en brystforstørring, har ofte en ide om hvordan du vil at brystene skal se ut etter operasjonen. Det er viktig å være klar over at det alltid er en viss usikkerhet ved alle kirurgiske inngrep i forhold til hvordan resultatet blir, og dette gjelder også ved brystforstørring. Det er heller ikke mulig å sammenligne seg med andre kvinner, siden hver kropp er unik.

3D simulering

Vi tilbyr 3D-kamera

Plastikkirurg1 tilbyr Crisalix 3D simulering som gjør at du kan se eksempler på hvordan du vil se ut allerede før du gjennomgår en operasjon. Crisalix 3D har laget den nyeste 3D teknologien, og Plastikkirurg1 tilbyr denne muligheten når du er til konsultasjon med våre plastikkirurger.

Hvordan foregår det?

Under konsultasjonen filmes brystene fra ulike vinkler. Vi gjør så en bildebehandling slik at bildene gjøres om til en 3D simulering. Vi kan så forsøke å sette inn ulike implantater og sammenligne og se hva som passer for deg. Dette kan vi se på en stor skjerm foran deg og bildet vil snu seg når du snur deg. Du kan prøve deg frem med ulike proteser til resultatet kjennes rett for deg.

Hvordan få til dette?

I løpet av konsultasjonen med våre plastikkirurger får du spørsmål om du ønsker en 3D simulering, og vi gjør det i fortsettelsen av konsultasjonen.