Jeg ble operert på Plastikkirurg1 for 4 dager siden. Kirurgen min var en av grunnleggerne av klinikken, Dr. Tom Inge Ørner. Hele prosessen gikk veldig fort, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet og hvor godt jeg ble tatt vare på av alle som jobbet der. Jeg forteller min historie rundt operasjonen fordi jeg mener det er viktig at man skal kunne velge hva man vil gjøre med sin egen kropp og fordi jeg vil understreke hvor viktig det er å gå til flinke folk dersom man ønsker å operere seg. Jeg velger å holde meg anonym da jeg enda ikke har fortalt alle i min egen familie om inngrepet. Jeg var også heldig som fikk bruke Plastikkirurg1 sin Instagram til å dokumentere min lille reise.

Grunnen til at jeg valgte å operere meg var at jeg lenge har ønsket å forstørre brystene mine. Jeg gikk på en konsultasjon for en del år siden, men valgte da å ikke gjøre det da jeg syntes kirurgen ikke virket spesielt engasjert i samtalen, og jeg fikk en dårlig følelse. Nå bestemte jeg meg for å prøve igjen.

På tirsdag den 6. november var min konsultasjon booket. Jeg bestilte den faktisk dagen før. Jeg møtte Dr. Tom Inge Ørner på morgenkvisten og ble kjapt satt inn i hvordan en brystforstørrelse fungerer. Han viste meg forskjellige typer implantater, Mentor og Motiva. Motiva var det dyrere merket, men jeg skjønte veldig fort at det var det jeg ønsket da de føltes mykere og bedre ut. Etter rundt 30 minutter hadde jeg fått svar på alle spørsmålene. Helt til slutt sa Dr. Ørner ’dersom du er i tvil, anbefaler jeg at du ikke gjør det’. Jeg hadde ikke forventet at han skulle si det fordi jeg trodde at alle i denne bransjen var fokusert på å tjene penger, men jeg skjønte at på Plastikkirurg1 bryr de seg virkelig om sine pasienter. Jeg svarte at jeg ønsket å gjennomføre inngrepet, og at jeg hadde en veldig god følelse av ham som kirurg. Da han spurte meg om når jeg ville opereres, svarte jeg bare så fort som mulig. Jeg fikk time allerede på torsdagen! Jeg gikk fra klinikken med papirene i hånden og sommerfugler i magen. Tenk at jeg endelig skulle få gjøre dette. Det er så utrolig viktig å virkelig tenke over hvor du går! For all del, ikke #spar” penger når det kommer til din egen kropp!

På operasjonsdagen ble jeg kjørt opp på klinikken av mamma. Jeg var overaskende rolig og hadde en god magefølelse. Jeg var veldig spendt. Dagen var her. Jeg kom på klinikken tidlig og møtte Dr. Ørner i døren. Han var strålende blid og spurte meg kjapt om jeg var klar. Etter en liten stund var det tid for å begynne det hele. Jeg ble spurt en hel del spørsmål for å sikre at jeg hadde fulgt alle reglene (ikke spise og drikke, kjøpt medisinene, dusjet i en spesiell såpe og avtalt med noen som kunne hente meg), og så ble jeg tatt med gjennom døren. Dr. Ørner viste meg til garderoben. Han bad meg skifte og møte han i et annet rom når jeg var ferdig. Jeg byttet til en deilig morgenkåpe og slippers. Siden jeg var på mobilen, glemte jeg faktisk hvor jeg var et sekund, og da jeg så meg selv i speilet, lurte jeg nesten om jeg var på spa. Alle forberedelsene ble gjort, og plutselig lå jeg på operasjonsbordet. Sykepleierne pakket meg inn i et deilig teppe og var utrolig hyggelige. De spurte om jeg var klar, og det siste jeg husker er at anestesilegen sa ’da er vi klare, du får sove godt’.

Det neste jeg husker er å våkne i en seng, i et annet rom. Jeg kan ikke skjønne at det hadde gått over en time. Alt gikk så kjapt! Jeg fikk mat og saft, det smakte virkelig.

Nå er det 4 dager etter operasjon, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og servicen før, under og etter. Tusen takk til alle på Plastikkirurg1 for å gjøre min drøm til virkelighet!

Hilsen Madeleine, 25 år