Alle kvinner som ønsker brystforstørrelse er usikre på størrelse og hva slags form som gir dem det er ute etter. Hvor stort er stort nok, og hva passer til min kropp? Bilder av andre kvinner kan være veiledende, men utgangspunktet er ofte et helt annet og ikke helt sammenlignbart. Det viktigste er alltid proporsjonene.

Vi opplever at pasientenes ønsker har endret seg over tid. Før var pasientene opptatt av om brystene ble store nok mens nå synes vi at stadig flere pasienter vil ha små, naturlige bryster som passer inn i en aktiv hverdag. Vi kan selvfølgelig gi råd i den forbindelse, men det gir en ekstra trygghet for deg å se hva dette innebærer. Vi kan nå vise bilder av din kropp før du bestemmer deg for hvilken protese du skal ha.

Vi har derfor gleden av å være den første og eneste klinikken på Vestlandet som kan tilby en 3D simulering med Crisalix sin nyeste versjon med augmentet reality. Du står da foran en TV skjerm og kan se de animerte resultatene i fullt format. Bildene vil bevege seg når du snur deg foran skjermen slik at det oppleves som om du står foran ditt eget speilbilde.

I løpet av konsultasjonen med dr Ørner eller dr Busch går vi gjennom ulike protesevalg, og du får prøve spesialtilpassete prøveproteser med ulike størrelser som du legger i en BH. Du får spørsmål om du ønsker en 3D simulering. Dette gjør vi i fortsettelsen av konsultasjonen. Vi filmer brystene fra ulike vinkler med et håndholdt kamera. Vi gjør videre en bildebehandling slik at bildene gjøres om til en 3D modell. Du kan selv være med på å bestemme ulike implantater, profiler, størrelser og former vi skal sette inn i modellen, og du får sammenligne og se hvordan det vil se ut på modellen av deg. Du kan prøve deg frem med ulike proteser til resultatet kjennes rett.

Du får også tilgang til en pasientutgave som du kan se på hjemme i etterkant.