Felles for alle våre pasienter som kommer er at de ønsker et naturlig resultat. Pasienter ønsker ikke lenger å se opererte ut. De ønsker å føle seg fine og kunne være den beste utgaven av seg selv. Mange oppsøker oss for å endre på noe de selv ikke kan gjøre noe med. Hos oss deler vi klinikkens tilbud inn i fire søyler; Brystkirurgi, figurforming, ansiktsbehandlinger, og ikke-kirurgiske behandlinger.

Brystkirurgi

Den vanligste operasjonen vi utfører er brystforstørring. De fleste som ønsker en brystoperasjon er voksne damer som er ferdige med å få barn. Til alle våre pasienter tilbyr vi kun markedets beste proteser; Motiva og Mentor. Vi har valgt to ulike typer, slik at pasientene selv kan få være med å velge hva de ønsker. De som kommer innom oss for en konsultasjon får også tilbudet om en 3D-simulering, slik at de kan se hvordan brystene vil se ut etter en operasjon. Felles er at mange nå vil ha små og naturlige bryst, fremfor at brystene ser store og opererte ut. Hos oss er du i de beste hender, bokstavlig talt. Dr. Ørner har utført over 8500 brystoperasjoner i løpet av sin lange karriere som plastikkirurg, og er med dette en av landets fremste brystkirurger.

Figurforming og «mummy makeover»

Behandlinger som figurforming og «mummy makeover» passer for dem som har slanket seg mye, eller for de som har vært gravide med flere barn. «Når kundene velger figurforming vil de gjøre noe med det de ikke er fornøyd med og som de ikke kan gjøre noe med selv», i følge dr. Ørner. Eksempelvis fjernes overflødig hud etter kraftig vektreduksjon. Mange ønsker også å fjerne fett som er vanskelig å slanke eller trene bort. Dette lar seg likevel lett gjøre med fettsuging og kan gjøres med en sprøyte eller en maskin, og det er dette vi kan gjøre for våre pasienter. Den vanligste figurformende operasjonen er en full bukplastikk med eller uten fettsuging. De som har fått utført en «mummy makeover» ønsker også ofte en oppstramming av brystene med eller uten en liten protese. Tidligere kvittet man seg med fettet, men nå er det blitt mer og mer vanlig å sette fettet inn igjen andre steder – som ved en brystforstørring. Slike operasjoner kan utføres samtidig slik at sykefraværet blir kortest mulig, og slik at pasienten ikke må gå gjennom flere ulike operasjoner.

Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlingene som utføres på Plastikkirurg1 er både kirurgiske og ikke-kirurgiske. Vi ønske å være en klinikk der våre pasienten får alt på et sted. Hos oss møter du både hudpleier, kosmetisk sykepleier og kosmetiske kirurger. Når det gjelder ansiktsoperasjoner var øyelokksoperasjon den vanligste operasjonen, men nå er ansiktsløftninger som regjerer. Den vanlige ansiktsløftningspasienten er en kvinne på over 50 år, der løs og slapp hud påvirker utseende og selvfølelse. Måten ansiktsløftningen utføres på i dag gjør at man får et naturlig utseende og ikke ser operert ut, slik man gjorde i mye større grad tidligere, i følge dr. Ørner og dr. Busch. De som velger ansiktskirurgi velger ofte dette i kombinasjon med hudforbedrende behandlinger.

En uforpliktende konsultasjon

Alle våre pasienter må gjennomføre en konsultasjon hos dr. Busch eller dr. Ørner, før en eventuell operasjon. Ved en konsultasjon får du vurdering og informasjon av en av våre plastikkirurger, og du vil få anledning til å fortelle om dine ønsker og forventninger. Vi setter av god tid slik at all informasjon blir formidlet, og slik at alle spørsmål kan besvares. Alle våre konsultasjoner er helt uforpliktende, og våre kirurger vil sørge for at en avgjørelse er godt og grundig gjennomtenkt. Hos oss opererer vi kun dersom vi ser at pasienten er tjent med det, og dersom vi ser at en operasjon kan gi ønsket resultat. Du kan enkelt booke en konsultasjon ved å klikke på denne linken. Velkommen til oss!

Tekst: In Magasinet