Fra høsten av gjør vi det enklere for deg som pasient! Vi tilbyr nå konsultasjoner både på kveldstid og på lørdager, slik at du kan booke time når det passer deg best. Både dr. Ørner og dr. Busch er klare for å ta deg i mot.

Under en konsultasjon vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå med et eventuelt inngrep, og dere ser sammen på hvilke muligheter som finnes. Kirurgen vurderer behovet for selve inngrepet, og informerer deg om operasjonen slik at du får svar på alle dine spørsmål. Under konsultasjonen blir det også gitt informasjon om hva som skal foregå på selve operasjonsdagen, hva du som pasient kan forvente deg, og hvordan det endelige resultatet blir.

Ønsker du booke en uforpliktende konsultasjon allerede førstkommende lørdag? Dr. Ørner er tilstede på klinikken fra 11:00-14:00, og du kan booke time via vår webbooking eller ved å ringe oss på 55 99 11 00. Velkommen!