«Jeg har gjennom hele min periode som privatarbeidende plastikkirurg hatt en drøm om å starte egen klinikk, og var derfor ikke vanskelig å be da dr. Ørner foreslo at vi sammen skulle starte Norges beste klinikk for kosmetisk kirurgi».

Dr Christian Buch

Dr. Christian Busch er utdannet plastikkirurg ved Haukeland Universitetssykehus. Han har i tillegg en akademisk karriere fra Universitetet i Bergen med doktorgrad i molekylær kreftforskning (føflekker). De siste 13 årene har han kun jobbet med privat plastikkirurgi. I alle disse årene har han jobbet sammen med dr. Ørner, både ved Klinikk Bergen, Teres Medical Group og Aleris på Nesttun.

I 2017 ble den første operasjonen på Plastikkirurg1 gjennomført. Dr. Ørner og dr. Busch sin drøm om en egen privat klinikk var fra denne tid realisert. Plastikkirurg1 drives den dag i dag som en privat, dagkirurgisk klinikk. Her utføres alt innen privat kosmetisk plastikkirurgi med unntak av neseoperasjoner. I tillegg til operasjoner blir det også gjennomført ikke-kirurgiske behandlinger som f.eks. injeksjoner.

«De som arbeider sammen med oss mener alle at vi ikke er like, men at vi utfyller hverandre på en god måte til pasientens beste. Vi drar daglig nytte av hverandres kompetanse både før, under og etter operasjonene, noe som ubetinget er en fordel for våre pasienter».

Dr. Busch er etter mange år og flere tusen operasjoner, blitt en av Norges dyktigste og mest erfarne figurformere. Når han er på operasjonsstuen bruker han mye av sin tid på store, kompliserte operasjoner utført på en trygg, rask og enkel måte. Alle hans operasjoner har pasientens sikkerhet i høysetet. Dersom pasienten ikke har en fysisk eller psykisk gevinst av operasjonen, blir den ikke utført ved PK1.

«Som sjefslege på Plastikkirurg1 er jeg i tillegg til pasientens sikkerhet opptatt av at våre pasienter skal bli fornøyde. Jeg har derfor selv kvalitetssikret alle av klinikkens rutiner, og kan med god samvittighet, på vegne av klinikken, gi alle våre pasienter en fornøydhetsgaranti».