Det er en spesiell hverdag for tiden. Koronaviruset har rammet samfunnet hardt, både innen privat og offentlig sektor, noe som har fått følger for drift og praksis hos også oss på Plastikkirurg1.

For å begrense smitteoverføring anbefaler PK1 selvsagt at alle følger de generelle smittevernstiltak og smittevernsrutiner, uavhengig av infeksjon eller ei. Fokuser alltid på god håndhygiene, hostehygiene, avstand fra andre, desinfeksjon o.l.

Du som pasient, pårørende eller kunde vil fort se at det er noe annerledes i vår klinikk under denne perioden. Vi har iverksatt strenge og viktige smittevernsrutiner for å ivareta alle sin sikkerhet, og for at du som pasient skal kunne føle deg trygg på vår klinikk.

Hånddesinfeksjon er tilgjengelig ved vårt inngangsparti, og vi oppfordrer alle pasienter til håndhygiene før innkomst og før konsultasjon eller operasjon. Vi kan dessverre ikke håndhilse, men vi møter deg likevel med et stort smil. Ved inngangen og på vår venteseksjon vil du sitte med god avstand fra andre pasienter og våre ansatte. Du kan også føle deg trygg på at vi vasker og desinfiserer alle overflater hyppig i løpet av vår arbeidsdag.

Besøk- og adgangskontroll gjelder også hos oss som på andre sykehus. Dette betyr at pasienter som hovedregel ikke kan ha med seg pårørende inn til legen. Vi har full forståelse for at dette kan oppleves som vanskelig, men ber likevel om at dette overholdes. Vi tar godt vare på deg, og sørger for god kontakt med pårørende etter din operasjon. Vi har gode muligheter for pårørende å vente utenfor klinikken.

Videre ønsker vi at alle pasienter, som i løpet av de siste 14 dagene har vært utenlands, tar kontakt med oss over telefon eller mail. Dette gjelder også dersom det oppstår forkjølelsessymptomer, hoste, feber eller andre typiske symptomer på infeksjon og/eller virus.

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du kommer til vår klinikk, og vi kan forsikre deg om at et besøk på vår klinikk er nettopp et trygt besøk! Har du flere spørsmål kan du selvsagt kontakte oss på 55 99 11 00! Velkommen til oss.