Brystforstørrelse med silikonproteser er det vanligste kosmetiske inngrepet i verden. For kvinner er nettopp bryster en viktig del av både identitet, selvfølelse og velvære, likevel opplever mange misnøye når det kommer til form, fasong og størrelse.

På PK1 har vi lang erfaring med brystforstørrelse, og vi er svært opptatt av at våre pasienter skal bli fornøyd. Brystforstørrelse er et av de vanligste operasjoner hos oss. Når du gjennomfører en brystforstørrelse hos PK1 skal du kunne forvente at du får et optimalt resultat ut fra ditt utgangspunkt. Vi sørger for god oppfølging både før og etter operasjonen, og vi tilbyr en av Norges beste garantier.

Før en operasjon gjennomfører vi en 3D-simulering slik at du får et realistisk inntrykk av hvordan protesene du velger vil bli på din kropp. Dr. Busch og dr. Ørner opererer bare med de beste protesene, og samtlige implantater er FDA-godkjente og/eller CE-merket. Hos oss kan du velge mellom protesemerkene Motiva og Mentor, og i samråd med din kirurg blir dere enig om form, fasong og størrelse.

Dersom du vurderer å få utført en brystforstørring, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker i forhold til størrelse og utseende. Vi legger stor vekt på at du under en konsultasjon får svar på alle dine spørsmål, og at du får komme med egne meninger og ønsker.

Bestill gjerne en uforpliktende konsultasjon hos oss dersom du vurderer en brystforstørrelse. Du vil få en vurdering samt informasjon fra en av våre plastikkirurger, dr. Tom Inge Ørner eller dr. Christian Busch. Du kan enkelt bestille en konsultasjon på vårt bookingsystem, eller ved å ringe oss på telefon 55 99 11 00.