Plastikkirurgene

Plastikkirurgene Dr. Ørner & Dr. Busch

Plastikkirurg1 ble stiftet og drives av Tom I. Ørner og Christian Busch, to plastikkirurger fra Bergen. Begge kirurgene er spesialister innen sitt fagfelt og innehar lang og bred erfaring innen feltet kosmetisk kirurgi.

Både dr. Ørner og dr. Busch er utdannet i Norge ved Haukeland Universitetssykehus og har hospitert og kurset seg innen kosmetiske spesialfeltet siden de var nyutdannet. De har begge bred erfaring innen de tre hoveddelene av kosmetisk kirurgi; bryst, ansikt og kroppsformende kirurgi. Kirurgene har til sammen over 40 års erfaring innen fagfeltet og har siste tiårene arbeidet utelukkende med kosmetisk kirurgi. Dr. Ørner og dr. Busch er de to plastikkirurgene i Bergen som innehar lengst og bredest erfaring innen sitt fagfelt.

Dr. Ørner om hvorfor han startet PK1

Dr. Tom Inge Ørner

Dr. Tom Inge Ørner er spesialist i plastisk kirurgi. Han er utdannet ved Haukeland Universitetssykehus og har arbeidet for både Fornebuklinikken og Klinikk Bunæs i Oslo. Han startet sin egen klinikk i 1995 som han senere solgte til Teres som igjen ble kjøpt av Aleris. Han fortsatte å arbeide ved klinikken etter at han hadde solgt den med ansvar for kosmetisk kirurgi, inntil han nå startet opp Plastikkirurg1.

Lengst og bredest erfaring i Bergen

Dr. Ørner er i dag den privatpraktiserende plastikkirurgen i Bergen med lengst og bredest erfaring. Hans spesialfelt er brystkirurgi, figurforming og ansiktskirurgi/behandlinger. Dr. Ørner har reist mye og besøkt verdens ledende klinikker med kirurgene som har utviklet de moderne teknikkene innen kosmetisk kirurgi. I tillegg har dr. Ørner vært aktiv i deltagelse på internasjonale kongresser i hele verden og hele tiden tatt inn nye metoder.

Viser omsorg

Dr. Ørner er opptatt av detaljer og er kjent for å gjøre et nøyaktig arbeide. Pasientene opplever at han viser omsorg og følger dem tett gjennom hele behandlingsforløpet.

Dr. Ørner er medlem av Legeforeningen, Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Overlegeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og International Society for Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS).


Dr. Christian Busch

Dr. Christian Busch er spesialist i plastisk kirurgi og har en ph.d. grad i molekylær kreftforskning. Han er utdannet ved Haukeland Universitetssykehus og begynte å arbeide ved Klinikk Bergen i 2006. Han har senere arbeidet i Teres kjeden og Aleris som privatpraktiserende plastikkirurg før han nå har startet opp Plastikkirurg1.

Bred erfaring

Dr. Busch har bred erfaring innen kosmetisk kirurgi med spesiell kompetanse innenfor brystkirurgi, ansiktskirurgi, korreksjoner etter massivt vekttap og figurforming.

Dr. Busch er grundig og professjonell, og hans pasienter føler seg godt ivaretatt.

Norsk Foreningen for Estetisk Plastikkirurgi

Dr. Busch har vært aktiv i legeforeningen og sitter nå i styret Norsk Foreningen for Estetisk Plastikkirurgi. Han er også medlem av Legeforeningen, Norsk Plastikkirurgisk Forening og International Society for Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS).

Bli bedre kjent med kirurgene