Som pasient hos oss kan vi love deg at vi gjør alt for at du skal være trygg, og for at du skal bli fornøyd. Vi skal være en objektiv rådgiver som sammen med deg skal prøve å identifisere dine ønsker, drømmer, behov og forventninger, og vi vil gi deg et skreddersydd behandlingsforløp som oppfyller dine forventninger med utgangspunkt i gitte forutsetninger. Gjennom tilbakemeldinger fra våre pasienter føler vi at vi lykkes med akkurat dette. Hvordan og hvorfor, lurer du kanskje på?

Hilsen til alle de ansatte på PK1

«Hei dr. Ørner og dr. Busch! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, dessverre var jeg litt uheldig denne gangen, men alle gode ting er tre. Jeg har nå hatt en god del kontrolltimer med deg dr. Ørner, med disse har alltid endt i latter. Jeg er veldig takknemlig og ydmyk. Jeg har lyst til å takke hver enkelt av dere. Lars, som snakker med meg og smiler, som holder masken over ansiktet mitt til jeg blir stille. Hyggelige og morsomme Nina, som setter veneflonen, slik at jeg sovner. Britt Jorunn, som alltid er like hyggelig på telefon, og som alltid ler så godt. Når jeg våkner treffer jeg både Therese og Rebecca; to hyggelige sykepleiere som jeg kan snakke med til jeg kommer til meg selv. Og deres snille resepsjonist, Florencia. Hele deres Dream Team! Tusen takk for meg, jeg ønsker dere alle en riktig god jul»

Hilsen til The Dream Team

«Kjære Britt Jorunn, Christian, Lars, Nina, Ingunn, Rebecca, Therese, Florencia, og Tom Inge! Og selvsagt; resten av gjengen. En liten hilsen fra meg til dere alle. Et stort takk fra meg! Dere er alle fantastiske. Måten dere har tatt i mot meg på og den behandlingen jeg har fått hos dere utgjør en stor forskjell i livet mitt. 2020 har vært et annerledes år, men jeg er sikkert en av dem som smiler mest nå! Jeg kjenner på en stor glede og er så glad for at jeg møtte opp og ringte dere. Du skal ha en stor ære Britt Jorunn, for mitt første møtet med PK1 var deg. Etter det har det også gått slag i slag, og jeg har fått mine drømmer oppfylt! Ønsker dere alle i «The Dream Team» en fantastisk GOD JUL. Stay safe!»