Ordet facelift kan nok høres skummelt og fjernt ut for de fleste, da dette ofte forbindes med Hollywood og ulike kjente, rike skuespillere. Jeg har selv et inntrykk av at kosmetiske og kirurgiske operasjoner ikke er akseptert i vårt samfunn, når det handler om estetikk og utseende. Hvorfor er det slik at man ikke kan eldes med stil? Hvorfor kan man ikke gjøre enkelte endringer, slik at man kan akseptere og føle seg vel med sitt eget utseende?

Jeg er en 51 år gammel «gutt» som nylig har fått gjennomført et facelift kombinert med tinningsløft. Jeg er en aktiv person som stort sett trener hver dag, og er nok over gjennomsnittet opptatt av utseende og kropp – uten at jeg syntes det er noe gale i det. Det å være opptatt av helse, kropp og utseende er for meg helt naturlig. Og heldigvis er jeg herre over min egen kropp og helse.

Skremmende?

Ordet facelift skremte også meg i begynnelsen. Hva er egentlig facelift? Trenger jeg dette? Vel, med alderen kommer også ulike alderstegn snikende, og til slutt må man bare erkjenne; ja, det skjer også meg! Det å bestemme seg for om man skal gjennomføre en operasjon eller ikke er en lengre prosess. Googling, googling og atter googling. Speil speil på veggen der, er jeg like vakker som jeg var i går? Etter litt om og men, og etter lang tid, bestemte jeg meg. Jeg ønsket virkelig å gjøre noe med mitt utseende og ansikt.

Plastikkirurg1 i Bergen

Neste steg vår å finne en kirurg og klinikk i Bergen. Gode preferanser var viktig for meg. Plastikkirurg1 ble hyppig omtalt, og ble nevnt at flere bekjente i min krets. Litt nervøs tok jeg kontakt med Plastikkirurg1, og bestilte en konsultasjon. I det jeg ankom klinikken og etter mitt møte med dr. Busch forsvant all redsel. Jeg møtte en lyttende, informativ og ekstremt profesjonell kirurg. Han satt seg inn i min situasjon, og forklarte meg hva jeg kunne forvente av et facelift. Etter konsultasjonen bestemte jeg meg for å gjennomføre inngrepet.

To måneder senere

Nå har det gått ca. to måneder siden min operasjon, og jeg er strålende fornøyd med resultatet. Tusen takk til Plastikkirurg1 og dr. Busch; nå ser jeg hele 10 år yngre ut!