I dag er alle former for kosmetiske behandlinger blitt mye mer akseptert og de fleste av våre pasienter deler villig sine tanker og erfaringer med venner og familie, i motsetning til tidligere da dette var mer tabubelagt. I dag deler man til og med sine operasjoner med ukjente på nettet. Våre pasienter kommer i dag gjerne sammen med noen til konsultasjon og de er god forberedt. Når de kommer hit for konsultasjon er det like mye for å se klinikken, vite hvem som skal operere og tilrettelegge det rent praktiske. Selv om de har innhentet mye informasjon på forhånd ønsker de å bli beroliget i forhold til risiko, smerter, og forventet resultat. Fordi pasientene våre er grundig informert og kirurgene vurderer hver enkelt pasient nøye, gir dette høy grad av fornøydhet, liten risiko og kort tid borte fra jobb og hverdagsliv. – Dr. Tom Inge Ørner

Vi på PK1 ønsker at alle våre pasienter skal få god og grundig informasjon om de inngrepene vi gjennomfører på vår klinikk. I forkant av en operasjon skal alle spørsmål bli besvart, og du som pasient skal få et innblikk i hva som skjer både før, under, og etter et inngrep.

Vi har lang og bred erfaring med plastisk kirurgi, og kan forsikre deg om at du får svar på alt det du lurer på. Hva foregår på konsultasjonen hos kirurgen, i forkant av min operasjon? Må jeg sykemeldes etter gjennomført inngrep? Hvor stor er risikoen for store og stygge arr etter plastisk kirurgi? Alt dette, og mer kan du få svar på hos oss. I forbindelse med dette har vi denne våren utarbeidet et nytt hefte som omhandler operasjon etter slanking. I heftet har vi samlet all relevant informasjon rundt postbariatrisk kirurgi (inngrep etter stort vekttap), med dr. Christian Busch i spissen. Du vil kunne lese om våre behandlinger, om vårt team, og du får et innblikk i erfaringer og historier fra tidligere pasienter.

Du finner vårt nye hefte HER!

Vi ønsker at PK1 skal ha Norges mest fornøyde pasienter, slik at disse kan anbefale oss videre. Vi ønsker å være ditt førstevalg for kosmetiske behandlinger, både kirurgiske og ikke-kirurgiske.