Jeg er en unge kvinne på 32 år – med andre ord er jeg i min beste alder. Jeg er mor til to barn, og på fritiden trener jeg mye. Svangerskapene mine har satt sitt preg på kroppen min, og etter min andre graviditet la jeg merke til at brystene mine ikke var slik som før. Jeg bestemte meg etter litt for å gjøre noe med det.

Trening er noe jeg bruker mye tid på, og jeg har gjennom tider gått både opp og ned i vekt. Etter mine to graviditeter, og på grunn av noe varierende vekt, ble huden på brystene mindre stramme litt etter litt. I tillegg merket jeg etterhvert at det ene brystet mitt hang lengre ned enn det andre, og jeg var generelt ikke fornøyd med dem.

Selv synes jeg at brystene er det som er med på å gjøre en dame feminin og selvsikker, det er hvertfall slik for min del. Selv følte jeg meg verken feminin eller selvsikker, særlig ikke iført bikini. Jeg var lenge på utkikk etter muligheter for å gjøre noe med dette, og det over flere år, men av økonomisk årsaker måtte jeg vente. I mellomtiden leste jeg en del om de forskjellige klinikkene i Bergen, og når jeg endelig kunne ta kontakt med en klinikk valgte jeg PK1. Dette var på bakgrunn av det som kom frem på hjemmesiden, særlig med tanke på deres erfaring og de kjente navnene. I tillegg har jeg også en venninne som tidligere tok brystforstørrelse hos PK1, og hun er den dag i dag svært fornøyd. Jeg følte meg derfor trygg på å oppsøke klinikken.Jeg ble tatt godt i mot på første konsultasjon. Stemningen i rommet var lett og ledig, kirurgen var trygg og seriøs – samtidig som tonen var en smule humoristisk. Planen ble raskt laget etter hva jeg selv ønsket, og vi snakket om forventninger både før/etter operasjon. Til slutt ble datoen for operasjonen satt.På selve operasjonsdagen møtte jeg opp tidlig. Det var lite «snikk-snakk» siden alt allerede var planlagt på forhånd, og kirurgen tegnet og målte før jeg var klar for å legge meg på operasjonsbordet. Da jeg våknet følte jeg at jeg nettopp hadde sovnet, og jeg opplevde ingen store smerter. Det var heller ikke særlige vondt de neste dagene. Dersom jeg lurte på noe fikk jeg beskjed om å ringe, og jeg fikk god oppfølging de påfølgende dagene.

En av de beste avgjørelsene jeg har tatt hittil i livet har vært å oppsøke Plastikkirurg1. Jeg føler at brystene er faste igjen, og de er akkurat slik jeg forventet at de skulle bli.Takk!