Jeg har alltid vært usikker på mine små bryst og har i mange år ønsket å få utført en brystforstørrelse. Likevel har jeg aldri våget dette, da jeg har vært redd for narkose. Etter lang vurdering tok jeg kontakt med Plastikkirurg1 for en konsultasjon.

Fra første stund og på den første konsultasjonen følte jeg meg veldig godt ivaretatt, og jeg fikk en nøye og detaljert forklaring på hvordan en brystforstørrelse vanligvis foregikk. Da jeg uttrykte frykten min for narkose ble jeg møtt med forståelse. Dr. Ørner fortalte om muligheten for å gjennomføre inngrepet ved bruk av lokalbedøvelse, og vi ble sammen enige om at operasjonen kunne finne sted uten bruk av narkose. Jeg fikk videre møte PK1 sin anestesisykepleier, og hun gikk gjennom forløpet og forklarte meg hvordan min lokalbedøvelse ville fungere. Alt var meget profesjonelt, og jeg opplevde at både dr. Ørner og hans ansatte hadde meg i fokus.

På selve operasjonsdagen ble alt gjennomført som planlagt, og jeg er den dag i dag veldig fornøyd med resultatet. Dr. Ørner og teamet var helt fantastiske og omsorgsfulle, og de betrygget meg fra start til slutt. I tiden etter har også oppfølgingen vært kjempebra!

Hvis du vurderer å få utført en brystforstørrelse, men er redd for narkose, så anbefaler jeg dr. Ørner og Plastikkirurg1 på det sterkeste! Solveig (23).