Når man hører ordet «fettsuging» er det lett at man ser for seg en typisk slankeoperasjon, en slankemetode eller en slankekur. Man ser for seg et inngrep der man minsker vekt og kilo, og et inngrep der man som et resultat av dette blir tynnere og slankere. Men, er det virkelig slik at man blir slank og «lett» ved å gjennomføre fettsuging?

Ikke et alternativ for vektnedgang

Hos oss på PK1 ser vi ikke på fettsuging som et alternativ for å gå ned i vekt. Man bør ha en normal vekt for å gjennomføre inngrepet, og operasjonen er best egnet for deg som har lokale fettansamlinger som ikke lar seg slanke bort gjennom trening eller kosthold. Inngrepet passer for deg som ønsker å fjerne overflødig fett på for eksempel mage, utside lår eller hofter.

PK1 utfører svært ofte fettsuging av hofte, lår og mage, og våre plastikkirurger sørger for pene og naturlige resultater. Operasjonstiden er vanligvis på 30-120 minutter, og bedøvelsen er i form av narkose og lokalbedøvelse. Fordelen med et slikt inngrep er at det gir kort nedetid, og de fleste er tilbake i arbeid etter 1-7 dager.

Har du flere spørsmål til en eventuell operasjon? Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss. Du vil få en vurdering samt informasjon fra en av båre plastikkirurger, dr. Tom Inge Ørner og dr. Christian Busch. På konsultasjonen vil du også få anledning til å fortelle om dine ønsker og forventninger knyttet til inngrepet.

Du kan enkelt bestille en uforpliktende konsultasjon på vårt bookingsystem, eller ved å ringe oss på telefon 55 99 11 00.