Siden jeg var i 20 årene har jeg hatt den holdningen at det var det helt greit å rette opp på de endringene som svangerskap og amming måtte medføre. Etter å ha født 3 barn endret kroppen min seg. Enkelte ting kan en løse med trening og sunt kosthold, mens andre ting ikke lar seg endre på egenhånd. Årene har gått og hverdagen har vært hektisk. Barna ble større og jeg begynte å kjenne på at jeg ønsket tilbake de puppene jeg hadde som ung, bare litt større, men med et naturlig utseende. Ikke for andres del, men for at jeg skal trives bedre med min kropp. Med en mann som var noe skeptisk, men som aksepterte mitt valg, begynte jeg å Google.

Da Plastikkirurg1 åpnet, ble dr Busch mer synlig for meg som pasient. Jeg hadde hele tiden hørt at han skulle være flink, men visste lite om hvor han jobbet. Jeg valgte å bestille time hos ham for et mindre inngrep, men i bakhodet hadde jeg brystimplantater. Jeg ønsket å se hvordan han var som lege, før jeg bestilte time til brystimplantater. Dr Busch ga et svært godt førsteinntrykk, -behagelig, faglig trygg og sikker i sitt arbeid.

Etter å ha vært hos dr Busch valgte jeg å bestille ny time for vurdering av brystimplantater. Jeg er relativt tynn, med små pupper, og var redd for at han ville si at implantater ikke ville bli pent på meg. Vurderingen min var at det kanskje var like greit å få vite – for så å leve videre med den kroppen jeg har. På konsultasjonen var dr Bush svært tydelig på at han ikke ville operere dersom han ikke var sikker på at han ville få at fint resultat. Da ordene ble sagt, kjente jeg skuffelsen. Etter å ha undersøkt meg, var dr Busch klar på at han ville oppnå et pent resultat.  Jeg valgte å stole på dr Busch ved valg av størrelse, type og form på implantatene, små implantater mente han jeg ville trives best med, og ville være best for meg med min aktive livsstil. Vi gikk gjennom det postoperative – en av grunnene til at jeg har utsatt operasjon var frykten for å ikke kunne følge opp barna eller trene på lang tid. Jeg ble forklart at det at de postoperative smertene ikke ville vare så lenge og at det ikke ville ta lang tid før jeg kunne trene igjen.

Jeg bestilte time til operasjon og begynte glede meg. Like før operasjonen skjedde det noe uforutsett som gjorde at operasjonen måtte utsettes på ubestemt tid. Gjennom hele prosessen var dr Bush der når jeg hadde spørsmål og behov for støtte, han konfererte med kolleger, og fikk bekreftet det som han allerede var faglig trygg på, dette var for meg som pasient svært betryggende. Gjennom denne prosessen ble jeg sikker på at jeg hadde valgt riktig kirurg, og at dette var et inngrep som jeg virkelig ønsket.

Dagen jeg skulle opereres var jeg relativt stresset, men fant raskt roen da jeg kom inn på klinikken. Inngrepet gikk greit, og dr Bush virket fornøyd med resultatet. De første dagene etter operasjonen var smertefulle – og smertene var nok verre enn hva jeg hadde forventet. I løpet av et par dager ga de verste smertene seg, og jeg kunne etter hvert fungere som normalt. Etter et par uker begynte brystene å kjennes ut som de var mine, akkurat passe store, og helt naturlige. Nå er det gått et halvt siden jeg ble operert og jeg er strålende fornøyd. Dr Busch har gjort en enestående jobb pre og post operativt, hans valg av proteser og størrelse på protesene har vært perfekt. Oppfølgingen gjennom hele prosessen har vært fantastisk.

Dersom jeg i fremtiden skal ha utført små eller større kosmetiske inngrep er mitt valg helt klart dr Busch,