Jeg vil først takke for en enorm følelse av lykke etter endelig å gjennomføre en drøm jeg har hatt i minst i 20 år.

Det er mange ting som gjør at det har blitt utsatt. Når jeg nå tok steget og bestemte meg for å ta en operasjon med brystløft og reduksjon var det veldig gjennomtenkt. Det tok ikke like lang tid å bestemme meg for at det skulle bli Christian Busch som skulle få lov å gjøre inngrepet på meg. Selv om Plastikkirurg1 anbefaler å sjekke med flere, var ikke det noe jeg trengte etter konsultasjonen. Det som gjorde meg trygg er at doktor Busch har gjennomført veldig mange operasjoner på bryst. Jeg vet at mengdetrening er viktig. Måten han gikk gjennom både operasjon, eventuelle komplikasjoner og oppfølging i etterkant var med å gjøre meg trygg.

Jeg er litt skeptisk til narkose. Noe jeg ikke har grunn til, men slik er det bare! Jeg spurte derfor på operasjonsdagen om det var mulig å være våken under operasjonen. Anestesilegen sa at det gikk helt fint og det gjorde meg enda mer avslappet før operasjonen. Det var det eneste jeg gruet meg til på operasjonsdagen. Det var en veldig fin opplevelse. Jeg hadde en fantastisk anestesisykepleier, Nina, som snakke med meg og gav meg enormt mye omsorg under operasjonen. I tillegg kunne jeg snakke med legen underveis. Jeg kjente ingen smerte, bare enorm lykke over at alt var så trygt.

Etter operasjonen ble jeg flyttet til oppvåkningen. Jeg fikk varme pledd og enda mer omsorg. I tillegg et godt måltid og kaffe.

Jeg hadde ingen direkte smerter etter at bedøvelsen gikk ut. Mer murring i sårene. Jeg tok to Paracet om kvelden, men det var bare i tilfelle jeg skulle få vondt, slik at jeg fikk sove litt først. Det var unødvendig, jeg hadde klart meg uten. Jeg er en person med høy smerteterskel, men likevel over all forventning.

Dagen etter var jeg på kontroll. Alt var fint. Fantastisk oppfølging. Kontroll igjen etter en uke, så to uker.

Nå etter fire uker kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Resultatet ble bedre enn jeg har drømt om. Om noen i min familie eller venner skulle vurdere lignende operasjoner ville jeg ikke nølt med å anbefale Plastikkirurg1!