Jeg er 41 år, og har hatt store bryst hele livet. De siste 10 år har de vært ekstra store, og gitt meg ekstremt mye nakke plager og ryggsmerter.

Bryst reduksjon er noe jeg har tenkt på i flere år, men har ikke blitt prioritert økonomisk. Senhøsten 2018 ble det endelig gjennomført hos Dr. Busch og hans supre team. Det var kun smerter det første døgnet, men da fikk jeg smertestillende som hjelper godt. Første uken gikk raskt, og det var lite ubehag. Jeg ble fulgt opp med kontroller flere ganger det første året, og jeg følte meg godt ivaretatt.

I starten var brystene hovne, og jeg følte de var litt forskjellig, men Dr. Busch var fornøyd med resultatet på alle kontroller. Så jeg fikk gi det litt tid. Nakkesmertene forsvant umiddelbart, og etter seks uker startet jeg lett trening. Det har tidligere vært vanskelig med nesten all type trening med så store bryst. Nå merker jeg knapt de er der, og livet er blitt mye lettere. Livsgleden er endret og cm er blitt mindre på hele kroppen 6 mnd etter operasjonen.

Jeg vil anbefale alle som vurderer bryst reduksjon å gjøre det, prioriter deg selv, og de rundt deg vil også få større livskvalitet når du selv får det bedre. Dr.Busch og hans team er profesjonelle, og jeg anbefaler klinikken på det sterkeste. Våren 2019 er brystene blitt naturlige, og de var vel bare hoven de første månedene. De er nå nokså like i form. Resultatet er meget tilfredsstillende.

Hilsen en med mindre bryst, men større livskvalitet! Therese, 41 år.

 

Se også: Brystreduksjon