Det er nå et halvt år siden jeg ble operert hos Plastikkirurg1. En operasjon som forandret livet mitt helt og jeg ønsker nå å fortelle min historie og opplevelse av den fantastiske klinikken som hjalp meg.

I mange år har jeg slitt med overvekt, men for to år siden begynte jeg å slanke meg. Uten kurs eller hjelp klarte jeg å ta av 50 kg. Jeg var veldig fornøyd med egen innsats, men dette ble også starten på et stort problem for meg. Som en naturlig følge av slankingen hadde jeg nå mye løs hud på magen, noe som ble et stort problem for meg både med sår og lukt.

For 17 år siden foretok Dr. Ørner en brystreduksjonsoperasjon på meg og jeg var veldig fornøyd med den jobben han gjorde den gangen. Jeg visste at han hadde startet en ny klinikk sammen med Dr. Bush og at de begge regnes som de beste på sitt felt i landet.

Jeg møtte Dr. Ørner igjen på et møte ved en tilfeldighet og spurte om jeg kunne få en samtale med han. Han svarte positivt og jeg fortalte han om problemet mitt med løs hud etter et stort vekttap og at jeg sannsynligvis ville få en bukplastikk operasjon via det offentlige. Imidlertid nevnte jeg at fastlegen min hadde rådet meg til å gå privat ettersom det er en stor og krevende operasjon hvor det er en fordel å vite hvem som opererer deg samt viktigheten med en tett oppfølging i ettertid.

Dr. Ørner ringte klinikken og bestilte en time til samtale med hans kollega Dr. Busch, som jeg ble fortalt hadde bred kompetanse og lang erfaring med slike operasjoner. Denne telefonsamtalen ble starten på et nytt liv for meg.

Jeg ankom en privat klinikk slik man ser på film. Flott interiør, lyse omgivelser og en fantastisk hyggelig dame i resepsjonen – jeg følte meg hjemme med en gang.

Samtalen med Dr. Busch var veldig fin og givende, og jeg fikk aldri følelsen av at han prøvde å presse på et salg. Han fokuserte nemlig på å fortelle og vise bilder fra andre som hadde gjennomført tilsvarende operasjon, og forklarte meg hvordan operasjonen burde gjøres for at resultatet skulle bli best mulig. Dr. Busch var direkte og ærlig på en fin måte – jeg følte meg trygg og informert om hva, hvordan og hvorfor.

Etter å ha delt sine refleksjoner og erfaringer ble Dr. Busch og jeg enige om at jeg måtte tenke over hvorvidt jeg ville vente på en operasjon fra det offentlige eller bli satt opp på en time hos Plastikkirurg1. Klinikken var veldig forståelsesfull og fortalte meg at det var mulig å avbestille en eventuell time.

Jeg var ikke kommet lenger ut enn i bilen før jeg ringte Plastikkirurg1 og bestilte time til uken etter.

Onsdag morgen ankom jeg klinikken tidlig på morgningen og ble tatt i mot av en hyggelig sykepleier og Dr. Busch. Før operasjonen fikk jeg hilse på alle som var involvert i operasjonen og jeg ble forklart hvordan det hele skulle foregå. Jeg følte meg trygg og ivaretatt – dette skulle gå bra.

Da jeg våknet opp etter operasjonen følte jeg meg som en dronning. Alle på Plastikkirurg1 behandlet meg bra og jeg fikk varm suppe og de hjalp meg med å kle på meg et korsett som skulle brukes de første ukene. Jeg var hjemme igjen bare 5 timer etter jeg ankom klinikken og skulle på kontroll igjen neste dag. Oppfølgingen var upåklagelig og det var en selvfølge at jeg kunne ringe både Dr. Bush og Dr. Ørner når som helst på døgnet.

Første uken etter operasjonen var den mest krevende og jeg var redusert med tanke på hva jeg kunne gjøre. Smerten ble imidlertid mindre og mindre for hver dag som gikk og etter 10 dager var jeg tilbake i full jobb.

Resultatet etter operasjonen på Plastikkirurg1 er fantastisk og jeg har den fine, flate magen som jeg har drømt om siden jeg begynte å slite med overvekt. Dr. Bush er en ekstremt dyktig lege som ser hver og en for den de er og tilpasser operasjonen etter kroppen din slik at den skal se naturlig ut. Arrene mine er så og si vekke – allerede 6 måneder etter operasjonen.

Plastikkirurg1 er en fantastisk klinikk og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Etter å ha blitt operert av både Dr. Ørner og Dr. Busch kan jeg med hånden på hjertet anbefale dem på det varmeste. For meg har det vært verdt hver eneste krone, og prisen er ikke noe å si på med tanke på hvordan de har endret livet mitt, vært der for meg 24/7 og gitt en fantastisk service enhver fortjener.

Deres ekspertise og evnen til å se pasienten for den de er gjorde valget av klinikk enkelt for meg, og jeg hadde valgt dem igjen når som helst. Uansett, be om en uforpliktende samtale med dem og gjør det valget du ønsker. Tusen takk for hjelpen, Plastikkirurg1.

Marie, 47 år