Må innrømme at jeg er litt forfengelig. Et sterkt ønske om et friskere og sunnere utseende fikk meg til å kontakte dr.Busch hos Plastikkirurg1 på Sandsli. Egentlig var jeg ganske sikker på at han på en høflig måte ville avvise meg da jeg kom til konsultasjon. At det var lite han kunne gjøre på grunn av alderen min. Men han viste meg før og etter bilder av en dame som var litt eldre enn meg. Hun hadde tatt ansiktsløft. Resultatet på henne var veldig fint. Skuldrene mine senket seg litt. Han fortalte hva jeg kunne forvente av inngrepet. Viste meg i speilet hva han kunne rette på. Vi avtalte også en peeling hos deres kosmetiske sykepleier, Wenche Instebø, som prikken over i-en. Dagen for operasjon ble bestilt.

En berg og dalbane av tanker var med meg hele tiden fram til den store dagen. Mest av alt gledet jeg meg.

På operasjonsdagen tok dr. Busch imot meg. Han stilte rutinespørsmål om faste, henting osv. Tegnet litt på meg. Tok bilder. Fulgte meg inn på operasjonssalen. Fikk meg til å føle meg trygg. Selve operasjonen gikk fint. Alle som jobbet var der for meg. En fin følelse. Var ikke redd et sekund. Da jeg våknet passet en vennlig og flink sykepleier på meg.

Min mann kom og hentet meg. Reiste hjem med telefonnummer til begge kirurgene. Kunne ringe når som helst dersom det oppstod komplikasjoner.

Neste dag var det kontroll. Da ble den store bandasjen fjernet. Det var godt. Den eneste smerten jeg hadde var bak ørene. Bandasjen gav meg et trykk der. Nå var alt bra. Jeg fikk på en hakestropp som skulle brukes i ca. fire uker.

Kosmetisk sykepleier Wenche fulgte meg opp videre. Etter en og to uker var alle sting fjernet. Kjempefint resultat! Nå var det tid for produkter som forberedelse til peeling. De brukte jeg seks uker. Huden min ble bare finere og finere. Pigmentflekker bleknet mer og mer. Dr. Busch sjekket av og til arrene. Alt var fint.

Nå har det gått fire måneder siden inngrepet. Har tatt peeling og er kjempefornøyd.

På kontrollen denne uken så vi på før og etter bilder. Huden på halsen er glatt og fin. Ingen synlige arr. De er rett og slett helt borte! Et utrolig vellykket resultat.

Nå skal jeg fortsette med oppfølging hos Wenche. Skal lære å ta vare på huden min sånn at jeg ser sunn og frisk ut i mange år fra nå. Takk til alle på klinikken fra meg, spesielt til dr.Busch som våget å operere meg.

Kvinne, 63 år.