Solskadet hud

Behandling av solskadet hud

Soleksponering fremskynder aldringen av huden og kan gjøre skade på huden din. Solskader på huden kan forårsake uregelmessig pigmentering, synlige porer, overfladiske kar og rynker. Plastikkirurg1 har lang erfaring med behandling av solskader. Vi skreddersyr en behandling til deg basert på din tilstand og dine ønsker. Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon.

Konsultasjon

Ved Plastikkirurg1 skal du føle deg trygg. Vi setter av god tid til samtale før vi går i gang med behandling. Du får fylle ut et helseopplysningsskjema som gjennomgås sammen med kosmetisk sykepleier. Det er viktig at vi får vite om dine ønsker og forventninger, det vil også bli gjort en  analyse av huden din. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Våre leger er også tilgjengelig ved disse samtalene. Er det noe du lurer på, er vi glad for om du ringer eller sender oss mail!

Hvordan foregår selve behandlingen?

Vi skreddersyr en behandling ut i fra hvordan forandringene dine ser ut.

Peeling

Kjemisk peeling er en utprøvd metode for å redusere eller fjerne pigmentflekker. Gamle og skadede hudceller fjernes, og huden stimuleres til nydannelse. Ved overfladiske forandringer bruker vi lettere peeling. Den mildeste er ZO Party-peel, som gir en lett oppfriskning av huden. Når vi skal ta bort mer utbredte og dypere pigmentflekker og slike som har vært til stede over lang tid, bruker vi en kraftigere peeling. Du må regne med at huden vil flasse betydelig.

Hudpleieprodukter

Bruk av solbeskyttelse er viktig for at resultatet av behandlingene skal holde seg så bra som mulig.Selv om peelinger forbedrer hudens utseende og struktur, bremser de ikke aldringsprosessen. Ved bruk av riktige hudpleieprodukter, jevnlige peelinger og bruk av solbeskyttelse, gjør du ditt for at hudens aldringsprosess går langsommere.

Etterbehandling

Etter behandling skal man bruke minimum solfaktor 50, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene.

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling.

I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

Hos Plastikkirurg1 får du god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand. Vi fører medisinske hudpleieserier fra ZO Skin Health.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode og behandling vi benytter. Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.