B

Behandling av små blodårer på legger og lår

Konsultasjon

Ved Plastikkirurg1 skal du føle deg trygg. Vi setter av god tid til samtale før vi går i gang med behandling. Du får fylle ut et helseopplysningsskjema som gjennomgås sammen med kosmetisk sykepleier. Det er viktig at vi får vite om dine ønsker og forventninger, det vil også bli gjort en  undersøkelse av de aktuelle blodårene. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Våre leger er også tilgjengelig ved disse samtalene. Er det noe du lurer på, er vi glad for om du ringer og stiller oss spørsmål!Hvordan foregår selve behandlingen?

Dette er en injeksjonsbehandling hvor vi setter et lokalt irriterende medikament i og rundt karnøstet. Dette medikamentet får åren til å trekke seg sammen og bli omdannet til arrvev. Det er lite smerter forbundet med behandlingen, og vi bruker ingen bedøvelse før behandlingen.

 

Tiden etter behandlingen

Det vil alltid bli litt hevelse og blåmerker i det behandlede området, men dette forsvinner oftest raskt. Det er viktig å bruke støttestrømpe den første tiden, og vi anbefaler å bruke støttestrømpe grad I dag og natt første døgn og i minimum 14 dager på dagtid. Du skal unngå hard trening, badstu og massasje den første uken etter behandling. Vi anbefaler alle å bruke solfaktor 50 for å unngå ujevn pigmentering på områdene med blodutredelser. Du kan være i bevegelse, og det er bare bra å bruke musklene i bena etter behandlingen.

 

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og hvor mye produkt som brukes. Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Vil du vite mer, eller er du klar for å ta en uforpliktende prat?