Aknebehandling

Aknebehandling

Akne er en betennelsessykdom i huden. Sykdommen rammer spesielt gutter og jenter i puberteten, men voksne kan også være plaget. Det er flere årsaker til akne, overproduksjon av talg, blokkering av utgangskanalen til talgkjertler, bakterieinfeksjon med inflammasjon og arvelige faktorer. Det er forskjellige former for akne, og ulike former krever ulik behandling. Spesialtilpasset behandling for deg er derfor viktig. Behandlingene vi tilbyr er medisinske hudpleieprogram og peeling. Det er vanlig at vi tilbyr en kombinasjon av disse behandlingene for å oppnå et optimalt resultat. Med over 30 års erfaring med aknebehandling (kviser)  kan vi vise til gode resultater.

Tear Trough

Konsultasjonen

Ved Plastikkirurg1 skal du føle deg trygg. Vi setter av god tid til samtale før vi går i gang med behandling. Du får fylle ut et helseopplysningsskjema som gjennomgås sammen med kosmetisk sykepleier. Det er viktig at vi får vite om dine ønsker og forventninger, det vil også bli gjort en  analyse av huden din. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Våre leger er også tilgjengelig ved disse samtalene. Er det noe du lurer på, er vi glad for om du ringer eller sender oss mail!

Hvordan foregår selve behandlingen?

For å kunne gi et optimalt resultat, kan det være aktuelt for noen pasienter å benytte et medisinsk hupleieprogram sammen med kjemisk peeling. Når man bruker medisinske kremer vil det bli en nøye gjennomgang av produktene slik at du får et hudprogram som er tilpasset deg og din hudtilstand. Plastikkirurg1 tilbyr kjemisk peel, dette har betydelig kraftigere virkning enn de som tilbys i de fleste skjønnhetssalonger. Kjemisk peel håndteres kun av våre plastikkirurger og kosmetisk sykepleier.

Etterbehandling

Etter din aknebehandling er det viktig at du er forsiktig med sol. Vedlikeholdsbehandling anbefaler vi alltid fordi det gir gode forutsetninger til å beholde et god resultat over tid, samt at det også vil kunne ha en forebyggende effekt. Daglig hudpleie i tillegg er også viktig.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra ZO Skin Health. Er det noe du lurer på, er vi glad for om du ringer eller sender oss mail!

Pris for aknebehandling – Hva koster det?

Prisen avhenger av hvilken behandling du skal ha. Du vil få en nøye gjennomgang av produkter og behandling ved konsultasjonen, og får også opplyst eksakt pris for din behandling.