Anbefales! Jeg har tatt injeksjoner i flere år nå, og har i den forbindelse fått testet ut mange ulike klinikker i Bergensområdet. Jeg har opplevd mye forskjellig og man kan trygt si at ikke alle tilbydere opptrer like profesjonelt. Det var først når jeg besøkte PK1 for to år siden at jeg fant mitt nye «go-to» sted for injeksjonsbehandlinger.

  

Nye og flotte lokaler

Det første som møter en når man kommer til PK1 på Sandsli er nye, flotte lokaler. Man parkerer rett utenfor inngangen og går opp i andre etasje. Nå under Covid venter man utenfor inngangsdøren og blir møtt av en hyggelig ansatt som kommer ut og ønsker deg velkommen. Før du får gå inn tas det en temperaturssjekk, slik at man unngår evt. sykdom i lokalene. PK1 har en stor og flott resepsjon med mange sitteplasser. Når timen begynner blir man hentet av kirurg som tar deg med inn på et lyst og fint legekontor.

En følelse av trygghet

Dr. Christian Busch er utrolig dyktig. Han er spesialist i plastikk kirurgi og har bred erfaring innen kosmetisk kirurgi med spesiell kompetanse innen blant annet ansiktskirurgi. Du føler deg virkelig trygg på at han vet hva han gjør. Ansiktet studeres nøye slik at resultatet skal bli så perfekt som mulig. Behandlingen er raskt unnagjort og uten noe særlig ubehag. Om ønskelig kan man få bedøvelseskrem før behandlingen starter. Jeg for min del har ikke benyttet meg av dette. Det er alltid en sykepleier tilstede under timen, og hun informerer deg om hva du ikke bør gjøre en stund etter behandling og man får med seg et skriv hjem.

Oppfølging

Etter behandlingen får man time for oppfølging. Jeg har benyttet meg av dette et par ganger. Det er veldig betryggende å vite at legen ser over at alt er som det skal rundt to uker etter behandling. Om noe må justeres gjøres dette kostnadsfritt på oppfølgingstimen. Før jeg begynte med injeksjoner slet jeg litt med migrene, men dette har forsvunnet helt etter at jeg begynte å ta jevnlige behandlinger ca to ganger per år. I tillegg slipper jeg sinnarynken og ser mer frisk og opplagt ut.

Konkurransedyktig på pris

Jeg kan varmt anbefale PK1 og Dr. Busch. Du finner ikke et bedre sted for slike behandlinger enn her. En profesjonell klinikk der pasientene blir godt ivaretatt. Injeksjonene settes av en meget erfaren lege som gir deg trygghet. Et annet pluss er jo også at de er konkurransedyktig på pris.

Kvinne, 35 år