Vår visjon her på Plastikkirurg1 er at vi skal ha Norges mest fornøyde pasienter. Vårt mål er ikke å operere eller behandle alle, men vårt mål er at de som kommer hit skal få oppfylt sine forventninger! Hva sier så våre injeksjonspasienter om oss?

«Etter mye research valgte jeg PK1 da jeg fant ut at det var en kirurg som utførte behandlingene. Nå etter behandlingen kan jeg si at det absolutt stod til forventingene om at dette er en trygg og sikker klinikk! Veldig betryggende at det både er kirurg og sykepleier tilstede under behandlingen.

Jeg har utført injeksjonbehandling tidligere på andre plasser, men valgte PK1 denne gangen på grunn av det gode førsteinntrykket av klinikken, og på grunn av de ansatte som jeg møtte da jeg fulgte min mor hit for operasjon.

Jeg har tatt injeksjoner andre steder flere ganger, men valgte PK1 denne gangen grunnet pris. Det var en trygg og troverdig klinikk, og jeg ønsker å komme tilbake.»

 

Ønsker du booke tid til en uforpliktende konsultasjon? Du kommer direkte til vårt bookingssystem ved å klikke her! Du kan selvsagt også ringe oss på 55 99 11 00, eller sende oss en melding på Facebook eller Instagram.