17.12.20 vedtok Stortinget at det fra 01.01.21 skulle innføres merverdiavgift (moms) på alle kosmetiske behandlinger. Dette gjelder både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger. Denne lovendringen har dessverre medført en prisøkning hos PK1.

Alle våre priser er nå oppdaterte, og er inkl. moms/mva. Disse kan du finne her. I våre priser inngår også narkose, kompresjonstøy, bandasjer, nødvendige kontroller (vanligvis etter 1 dag, 1 uke, 2 uker, 3 uker, 3 mnd. og 1 år), forsikring/garanti, offentlige avgifter og eventuelle nødvendige korreksjoner. Dersom du ønsker delbetaling, kan vi gi deg informasjon om ulike betalingsalternativer.

Ved konsultasjon hos PK1 vil du, dersom ønskelig, bli vurdert av begge våre plastikkirurger uten ekstra kostnad. Plastikkirurg1 gir også 2 års «fornøydgaranti» på alle kirurgiske inngrep.

Vi har 20 års aldersgrense på alle kosmetiske behandlinger, både kirurgiske og ikke – kirurgiske. Vi tar forbehold om trykkfeil.