Tid for faglig påfyll

Nordaf

Selv om vi har en hektisk hverdag på Plastikkirurg1, trenger vi innimellom litt faglig påfyll. I januar reiste derfor deler av vårt team til Oslo for å delta på vintermøtet til Norsk Dagkirurgisk Forum (Nordaf). Fra PK1 var det operasjonssykepleier, anestesisykepleier, recoverysykepleier og anestesilege som deltok.

Nordaf Vintermøte er et årlig høydepunkt for alle som driver med dagkirurgi. Her får man delta på et variert program med foredrag om politiske helsespørsmål, forskning og innovasjon. Alt dette, samt nyttige kasuistikker, konkrete metoder ift. til smertelindring og bedøvelse, og innspill når det kommer til kommunikasjon og kundebehandling. Her deltar sykepleiere, spesialsykepleiere, kirurger og anestesileger fra offentlige sykehus og private klinikker. Formålet er å fremme dagkirurgikonseptet med pasientsikkerhet og effektivitet i fokus. Nordaf Vintermøte har i tillegg en flott sosial ramme, og det blir tid til å treffe gamle kjente, samtidig som man kan stifte nye bekjentskap i en mer uformell sammenheng.

Vi hadde to fine dager med mye faglig påfyll. Noe av den nye kunnskapen har vi allerede tatt i bruk for å finjustere våre metoder. På andre områder fikk vi bekreftet at vi gjør veldig mye riktig. Viktig og god lærdom, begge deler.

Nå ser vi fram til et innholdsrik og spennende nytt år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *