Mitt navn er Rebecca. Jeg er en sykepleierstudent som var så heldig å få praksis her i 8 uker på Plastikkirurg1. Nå går jeg siste året mitt på Høyskolen på Vestlandet, campus Stord. Jeg jobber til vanlig på et sykehjem på en dementavdeling, så dette er noe helt nytt og spennende for meg.

Da skolen la ut tilbudet om noen ønsket en praksis hos Plastikkirurg1 nølte jeg ikke med å melde meg. Jeg fikk komme på en «prøvedag» i klinikken for å se om dette var noe for meg, og det var ingen tvil på at det var det.

Jeg har flere ganger hørt fra andre studenter i kullet mitt som tidligere har hatt kirurgisk praksis på andre klinikker og sykehus, at de ikke fikk lært og sett så mye. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente meg når jeg kom her, men jeg ble overrasket over hvor godt de tok meg imot og hvor mye jeg fikk sett og lært allerede fra første dag. Alle de ansatte er så dyktige i faget sitt, og så omsorgsfulle ovenfor de rundt seg.

Jeg har nå vært her i 3 uker og jeg ser og lærer noe nytt hver eneste dag. Jeg blant annet være med på operasjonssalen og se på operasjonene som Dr. Ørner og Dr. Busch utfører. Jeg får være på recovery avdelingen og utføre sykepleie, og jeg får være i resepsjonen og ta meg av pasient og kundebehandling. Jeg gleder meg til fortsettelsen og til å oppdatere dere her med blogginnlegg.