Wenche Instebø

Wenche Instebø er kosmetisk sykepleier ved Plastikkirurg1. Hun er utdannet hudpleier og sykepleier og har 30 års fartstid innen medisinsk hudpleie. Hun har arbeidet i tett med dr. Ørner i 20 år og dr. Busch i 12 år. De er vant til å arbeide i team. Wenche har erfaring med peelinger /laserbehandlinger, injeksjonsbehandlinger og oppfølging av operasjonspasientene. Hun vet hva som må til av hudbehandling for å oppnå det beste resultatet etter ansiktskirurgi, fettsuging og bukplastikk. Daglig hudpleie, som rens og skrubb skal ikke undervurderes. I de fleste tilfeller trengs det imidlertid sterkere midler for å bevare hudens spenst og regulere hudens talgproduksjon. Målet er å skape et friskt og yngre utseende, sier Wenche. Allerede fra 30-årsalderen går cellefornyelsen tregere, og hudtonen blir mer ujevn. Vi trenger da produkter med mer aktive ingredienser for at huden skal bli myk, fuktig og fast, samt oppnå en jevnere hudtone. Kremene i vårt hudprogram er fra ZO Skin Health og vi anbefaler ofte Vitamin A. Vitamin A er det virkestoffet som har best dokumentert hudforyngende effekt. I mange tilfeller anbefales det bruk av produkter med vitamin A og påfølgende kjemisk peel, sier Wenche. Dette stimulerer kollagenet og skaper en sunn, frisk og elastisk hud. Etter en slik behandling skal du holde deg unna sol og dette egner seg best til å utføre over sommeren. Nå mot sommeren anbefaler Wenche mildere Retinol produkter samt lettere peeler som for eksempel ZO Stimulation Peel / Party Peel. En slik peel er perfekt når du vil ha den ekstra gløden før for eksempel en sommerfest eller et bryllup. Videre understreker Wenche at det viktigste du må gjøre om sommeren er å beskytte huden mot skader forårsaket av solen. Bruk høy solfaktor! Dersom du er på stranden, må du huske å påføre solkrem minst annen hver time. Dersom du er på bytur holder det å smøre seg godt om morgenen. Utover dagen kan du for eksempel påføre pudret solfaktor, Colorescience sin Sunforgettable, som vi selger på klinikken. Det er et av sommerens favoritt produkter, det er lett å ta med seg i vesken og gir en fin finish på huden. Dersom du ønsker individuell veiledning er du mer en velkommen til en kostnadsfri hudanalyse til Wenche før sommeren. Hun kan veilede deg til hvilken produkter og behandlinger du kan bruke, samt legge opp en plan til høsten for akkurat deg.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *