Tenk at det nå allerede er måneder siden operasjonen min. Tiden har gått så fort. Jeg er for fullt tilbake i jobb og trening, og det har jeg vært lenge. Ingen komplikasjoner, ingen stygge arr, ingen hevelser. Alt har, med andre ord, gått knirkefritt. Og det beste av alt: resultatet. Jeg var jo klart litt redd for at implantatene skulle gjøre at brystene mine ble unaturlige, men de ser virkelig ut som mine egne. Og det er jeg kjempeglad for. Resultatet har blitt akkurat som ønsket.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte å legge inn implantater i brystene, og jeg hadde gjort det igjen. Det er nok ikke noe for alle, men for meg var det et rett valg. Om du tenker på det selv, og har vurdert det over en periode, vil jeg absolutt anbefale deg å ta kontakt med Dr. Ørner. En konsultasjonstime koster deg ingenting. Det er ikke bare-bare å legge seg under kniven, og derfor er det viktig at man tilegner seg både korrekt og god informasjon om prosessen. Det fikk jeg så fort jeg tok kontakt med Plastikkirurg1. Der har du absolutt ingenting å tape.

Siden sist har heg fått noen spørsmål om hvordan det er med trening etter et slikt inngrep. Om jeg kan gjøre det jeg vil, om jeg må ta noen forhåndsregler, og om jeg føler at brystene er i veien. Jeg kan forstå at folk, særlig de som trener mye, tenker på slikt. Jeg tenkte mye på dette, selv. I starten må man være forsiktig. Man har tross alt vært gjennom en operasjon, og det tar tid å leges. Nå som det har gått noen måneder kan jeg likevel gjøre hva enn jeg vil på trening. Jeg trener tungt, løper raskt, og kan ta både benkpress og armhevinger. Alt er som før. Brystene er ikke i veien, for de er jo blitt en del av kroppen min. Det er ingenting som føles unaturlig, og jeg har aldri tenkt tanken på å «passe på de», ikke nå i ettertid vertfall. Her har Dr. Ørner og sykepleierne på Plastikkirurg1 gitt med gode råd. Man må lytte til kroppen og prøve seg fram. Hvordan man vil fungere etter et inngrep er så klart individuelt, men en brystoperasjon er ikke noe som hindrer deg i å bruke kroppen. Tvert i mot.